Medlemskap omfattar följande...

Medlemskap på Eventmarket.se innebär bra exponering i sökportalen där event- & mötesbranschen samlas och där kunderna letar! Årskostnaden för en profilsida under ett år är fast utan varken provisioner eller tillkommande kostnader....

Medlemskap-storbild

 

Medlemskap på Eventmarket.se innebär att man betalar för att finnas med i sökportalen där event- & mötesbranschen samlas och där kunderna letar!

Grundexponeringen är en Profilsida i sökportalen eventmarkets branschregister. Profilsidan visar dina kontaktuppgifter, maillänk, hemsidesllänk, bilder och informationstext mm... Årskostnaden för Profilsidan är helt fast utan varken provisioner eller tillkommande kostnader.

Du väljer själv Profil-exponering i form av Large, Medium eller Small samt period. Vi erbjuder även ett antal tilläggsexponeringar som tex. mailannnonser, länkade artiklar, jul-annonspaket, biljettsidor...om man önskar.

SNABBINFO OM EVENTMARKET

 • Vad är Eventmarket.se?
  Eventmarket.se är en webbaserad sökportal som tack vare enkla sökfunktioner och ett brett utbud gör det möjligt för företag och privatpersoner att komma i direktkontakt med Sveriges främsta artister, föreläsare, festlokaler, konferensanläggningar, aktiviteter, catering, uthyrningsföretag och övriga branschleverantörer. Notera att Eventmarket inte är ett bokningsbolag - här gäller alltid alltid direktkontakt köpare & säljare emellan.
 • Gratis söktjänst
  Det är helt kostnadsfritt att nyttja sajtens sökfunktioner, att se hela utbudet av profilsidor, att kontakta medlemmarna samt skicka öppna förfrågningar...
 • Medlemskap
  Vill du finnas med i Eventmarkets branschregister? Medlemskap innebär att man betalar för att vara sökbar, få priseffektiv marknadsföring, affärskontakter och tillgång till förfrågningar. Medlemspriset är fast utan varken provisioner eller tillkommande kostnader. Det finns dock extra exponering att köpa till om man önskar.

 • Sajten lanserades 1998
  Vi som startade och fortfarande driver Eventmarket kommer själva från branschen och vet hur viktigt det är med såväl proffsiga leverantörer som smidiga kontaktvägar. Läs gärna mer om hela vår historia från 1998 fram till idag.

 • Siffror
  Eventmarket.se har idag närmare 1.000 sökbara branschmedlemmar i sitt register och ca 14.000 användare / potentiella kunder varje månad. 70% av användarna representeras av företag & organisationer och 30% av privatpersoner. Eventmarket genererar affärskontakter & förfrågningar för ca 5 miljoner kronor varje månad.

  ...Visste du förresten att hela 95% av sajtens medlemmar är så pass nöjda att de väljer att förlänga medlemskapet år efter år, något vi är otroligt stolta över!

Om du inte redan finns med här, så välkomnar vi dig som medlem!
/ Jennie & Johnny Sterner


 Profilsida-rubrik

Din Profilsida visas i branschregistret och ger:

 • Priseffektiv marknadsföring
 • Tydlig exponering och sökbarhet både på Eventmarket.se och indirekt i de stora sökmotorerna.
 • Profilsidan innehåller kontaktuppgifter, E-post, hemsideslänk, bilder, infotext & filmklipp...
 • Uppdateringarna görs av oss på eventmarket, men du har alltid fria uppdateringar samt att vi erbjuder hjälp med texter för bästa seo.

Väljer du Large- eller Medium-exponering får du dessutom tillgång till Backstage med:

 • Öppna Förfrågningar (konkreta uppdrag med direktkontakt till kunden)
 • Statistik
 • Samlad medlemsinformation & erbjudanden.

träfflista-profilsida-210113

 


rubrik-pris

I samband med höststarten 2022 justeras prislistan gällande Profilsidor, så att ALLA branschkategorier hamnar på samma prisnivå. Den nya prissättningen innebär sänkta priser för majoriteten av våra medlemmar, medan Artist-kategorin får en liten höjning. Även Small-exponering har ändrats, till att ej längre ha tillgång till Backstage där bl.a Öppna Förfrågningar visas.

(Prislistan nedan gäller fr.o.m 2022-08-01 tillsv.)

2022-08-14-prislista-ikoner

LARGE-EXPONERING
6900:- för helår
3.600:- för halvår

 • Du visas i den övre delen av träfflistan med namn-, bild- & ingress, epost-länk och profil-länk.
 • Profilsidan visar e-post, telefonnummer, hemsideslänk och postadress samt bildspel, infotext, Youtubeklipp och socialamedier-länkar.
 • Tillgång till Backstage med Öppna Förfrågningar, Statistik och samlad medlemsinformation & erbjudanden.
 • 1 st fri mailannons i ett av Eventmarkets stora mailutskick (20.000 mottagare)

MEDIUM-EXPONERING
4900:- för helår
2.600:- för halvår

 • Du visas i den mittersta delen av träfflistan med namn-, bild- & ingress, epost-länk och profil-länk.
 • Profilsidan visar e-post, telefonnummer, hemsideslänk och postadress samt bildspel, infotext, Youtubeklipp och socialamedier-länkar.
 • Tillgång till Backstage med Öppna Förfrågningar, Statistik och samlad medlemsinformation & erbjudanden.

SMALL-EXPONERING 2900:-/år
2900:- för helår
1.600:- för halvår

 • Du visas i den nedre delen av träfflistan med endast namn- och profil-länk. (ej bild och ingress)
 • Profilsidan visar e-post, telefonnummer, hemsideslänk och postadress samt bildspel och infotext.
  OBS! Vid small-exponering har du ej tillgång till Backstage där Öppna Förfrågningar samt statistik visas...

 

FLER ÄN 2 st KATEGORIER
Önskar du synas på fler än 2 st kategorier kostar det 500:-/kategori & år alt. 50:-/kategori/månad.

FLERA PROFILSIDOR
Önskar du marknadsföra flera profilsidor i samma medlemskap - kontakta oss för offert.

25% moms tillkommer alla priser.

 


rubrik-uppdrag-bokningar

Eventmarket genererar vanligen uppdrag och affärskontakter till ett värde av ca 5 miljoner kronor varje månad. Via din profilsida kan den potentiella kunden ringa eller maila direkt till dig. Kunden kan även gå raka vägen in på din egen hemsida. Väl där kan vi dock inte mäta eventuella mail- & telefonkontakter. Som medlem har du även access till Backstage (gäller Large- & Medium-medlemskap), där Öppna Förfrågningar (konkreta uppdrag) finns att tillgå. 

 

300-mail-snabela

MAIL

Varje gång en potentiell kund mailar dig via formuläret på din profisida, så skickas det alltid som ett mail direkt till dig. Som en extra trygghet akriveras dessa mail även i ditt Backstage.

300-telefon2

TELEFON

Den potentiella kunden kan även välja att ringa direkt till dig. Dessa samtal kan ej mätas i vår statistik, dock kan samtalet så klart leda till positiva affärskontakter och bokningar.

 

öppna-förfrågningar-backstage

ÖPPNA FÖRFRÅGNINGAR

Öppna Förfrågningar = Konkreta uppdrag!
Som Large & Medium-medlem har du access till Backstage där aktuella Öppna Förfrågningar visas inom just dina kategoriområden. Öppna Förfrågningar aviseras ej via mail, utan visas enbart i Backstage (vanligtvis i 10 dagar) innan de släcks med automatik. Ju snabbare du är, desto större chans har du att norpa åt dig extra uppdrag!

 


rubrik-utökat-annonspaket

Önskar du synas mer än bara med din Perofilsida, så erbjuder vi dig att köpa till utökad exponering i form av mailannnonser, länkade artiklar, julannonsering, biljettmarknadsföring...

» Läs mer här


rubrik-backstage

Som medlem (Large och Medium) har du tillgång till ett eget lösenordskyddat Backstage där följande funktioner är samlade:

 • Öppna Förfrågningar (Konkreta uppdrag) som är kopplade till dina branschområden.
 • Statistik över din/era Profilsidor, period & placering (antal unika besökare, hemsidesklick & mail).
 • Medlemserbjudanden och aktuell information.
 • Arkiv över mail som skickats direkt till din/er Profilsida.
 • Medlemsuppgifter i form av fakturauppgifter samt vilka kollegor som är kopplade till samma Backstage.
 • Erbjudande om extra exponering.

 rubrik-medlemsvillkor

Profilsidans exponering är löpande. Om uppsägning inte sker till Eventmarket senast 30 dagar innan aktuell periods sista dag, inleds ny period med automatik enl. aktuell prislista. Du ser din aktuella profilperiod i senaste bekräftelse, faktura eller Backstage. Avtalsvillkoren godkänns i samband med att fakturan som avser profilsidans årsavgift betalas.
25% moms tillkommer alla priser. Betalningsvillkor 30 dagar...

» Läs mer om våra avtalsvillkor


 

rubrik-faq-frågor-svar

» Klicka här för att komma till sidan där vi svarar på 10 vanliga frågor om Eventmarket.serubrik-jag-vill-bli-medlem

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Va roligt! Så fort vi får ett klartecken av dig, så påbörjar vi produktionen av din Profilsida. Vanligen blir du sökbar redan efter nån dag! Vill du, så hämtar vi bilder och texter från din egen hemsida - allt för att underlätta arbetsbördan för dig. Dock bearbetar om vi texten något för bästa seo. När Profilsidan är publicerad mailar vi dig bekräftelseunderlaget som sammanställer överrenskommen exponering, period och pris. Fakturan mailas någon dag efter med 30 dagars betalningsvillkor. Under hela medlemsperioden är du sökbar på sajten. Du har fria uppdateringar och även möjlighet att köpa till extra-exponering i form av tex. mailannnonser, länkade artiklar, jul-annonspaket, biljettsidor....

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

KONTAKTA OSS, SÅ KÖR VI!
0589-180 95
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 


 

LÄS MER OM...
» FAQ - 10 vanliga frågor & svar
» Referenser från medlemmar och besökare
» Statistik
» Läs mer om utökad annonsering
» Mässor & Meetings i den verkliga världen
» Vår marknadsföring och utveckling
» Vår Historik
» Avtalsvillkor
» Integritetspolicy & GDPR

Varmt välkommen som medlem!

 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket