720-medlemsvillkor-gubbe

 

Uppdaterade villkor 2018-01-01

EVENTMARKETS MEDLEMSVILLKOR

 • Tecknande av medlemskap
  Vid tecknande av medlemskap publiceras profilsida i sökportalen Eventmarket.se varvid bekräftelse (pdf-fil) mailas för att sammanställa överrenskommen exponering, period, pris och medlemvillkor.

 • Faktura
  Faktura (pdf-fil) mailas därefter separat med 30 dagars betalningsvillkor. 25% tillkommer alla priser.

 • Löpande exponering
  Medlemskapet är bundet och avser löpande exponering på Eventmarket.se. Om uppsägning inte sker via mail senast 30 dagar innan aktuell periods sista dag, inleds ny period med automatik enl. aktuell prislista. (se gällande medlemsperiod i senaste bekräftelse, faktura eller Backstage)

 • Eget ansvar för text och bildmaterial
  Medlemmen ansvarar själv för den text-och faktainformation samt vilka bilder som är publicerade på profilsidan och ev. andra sidor på Eventmarket.se (tex. nyhetsinlägg, artikelsidor, biljettsidor...). Notera därför att det är extra viktigt att du som medlem har eget ansvar och plikt att utreda vilken upphovsrätt som gäller enl. lag för det bildmaterial som visas på Eventmarket.se.

Medlemsvillkoren godkänns i samband med att fakturan betalas.


 MEDLEMSKAP OMFATTAR FÖLJANDE:

 • Fullvärdigt medlemskap inkl. sökbarhet både på Eventmarket.se och i de stora sökmotorerna
 • Profilsida med kontaktuppgifter, hemsideslänk, bilder, infotext, filmklipp...
 • Personlig support, fria uppdateringar samt hjälp med texter för bästa seo
 • Som medlem har du fria uppdateringar av profilsidan, vilka mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Loggin till Backstage med tillgång till extra Öppna Förfrågningar inom dina kategorier
 • Medlemserbjudanden och möjlighet till extra exponering som nyhetsinlägg, artiklar, biljettsidor...
 • Statistik
 • » Klicka här för mer detaljerad info

 MEDLEMSSUPPORT

Vi på Eventmarket prioriterar en nära och personlig kontakt med våra medlemmar. För oss är det viktigt att Ni känner er trygga och inte minst att Ni exponeras på ett sätt som gynnar goda affärskontakter. Minst en gång/år, ofta i samband med att nytt medlemsår påbörjats, så gör vi alltid vårt bästa att nå varje medlem via telefon, för att muntligen stämma av året som varit, se över statistik, göra uppdateringar samt ge information om nya funktioner och erbjudanden. Skulle du som medlem inte ha möjlighet att prata med oss (vi vet att många fler än vi ringer...), så är du alltid varmt välkommen att höra av dig när det passar dig bättre. Aktuell medlemsinformation visas förövrigt även i Backstage samt via våra Eventmarket-mail.


 PERSON & KONTAKTUPPGIFTER

Hela idén med Eventmarket.se är att kunder enkelt skall få kontakt med medlemmarna via sökportalen. De kontaktuppgifter medlemmen själv önskar exponera visas på profilsidan. Därtill lagrar vi medlemmarnas kontaktuppgifter vad gäller medlemskapet i våra egna slutna system. Dessa uppgifter används vid kontakten med dig som medlem vid tex. kundvård, support, bekräftelser, fakturahantering samt e-post-utskick. Notera att vi aldrig hanterar personnummer i våra register. Vi har och kommer aldrig på något sätt sälja eller lämna vidare era uppgifter! Det är vårt sätt att värna om er.
» Läs mer om vår Integritetspolicy


 Har du frågor om medlemskapet eller önskar uppdatera din profilsida, så är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 0589-18095 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bästa hälsningar
Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket Svenska AB

» KONTAKTA OSS

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket