JulPåEventmarket-1040-head

BOKA ÅRETS JUL-ANNONSPAKET PÅ EVENTMARKET 2022

Pandemi-läget det två senaste jularna gjorde det svårt att arrangera fysiska sammankomster för större grupper. Så åhhh vad vi längar efter våra julfester, glöggmingel, sparakande julshower, julmat och festligheter i advent. Men nu!!! Nu äntligen kan vi fira in julen som vi alltid gjort.

Nu har vi satt ihop årets Eventmarket-JUL-annonspaket som omfattar både en Julig-profilsida, medverkan på vår stora julsida samt mailannonser i våra stor julmail.
Pris 2400:- ex. moms.

julkula-80JUL-profilsida

I jul-annonspaketet ingår en egen julig profilsida med bilder, infotext, kontaktuppgifter och länkar. Sidan får en egen länk-adress och ligger med under kategori » JUL 2022. Din jul-profil visas från boknings/publiceringsdatum fram till 31 december 2022. Statistik över Jul-profilens besök, mail och vidareklick visas i Backstage.

julkula-80Eventmarkets stora JUL-sida

I Jul-annonspaketet ingår även att du finns med på vår Julsida i kategoriträdet under » JUL 2022 tillsammans med alla andra jul-profiler samt lite JUL-recept och annat juligt.

julkula-80Annons i våra stora JUL-mail

I Jul-annonspaketet ingår ytterligare exponering och det är i Eventmarket stora Julmail-uskick (2 st). Julmailen skickas ut till hela vårt register på ca 20.000 adresser. Din Julmail-annons består av en julig annonsbild samt en kort annonstext. (Både bild och text hämtas från din jul-sida). Annonsen länkas till din jul-profilsida som vidare har länk till din egen hemsida.
Julmailen skickas ut: 14 september-22 samt 5 oktober-22

Kontakta oss om du har frågor eller vill boka! 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket.se
Telefon: 0589-18095
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket