PRATRICK | Konferencier, Speaker, Moderator

KONTAKTA:

PRATRICK
Patrick Johansson
Hela Sverige!

»Hemsida

0703-65 65 10


  • INFORMATION

PRATRICK | konferencier, speaker & moderator

Patrick 'PRATRICK' Johansson har lång erfarenhet av att stå på scen i diverse sammanhang. Han anlitas som konferencier, speaker och moderator på event, evenemang och möten. Han är förövrigt även känd som frontfigur i dansbandet Nizeguys. Det visste du inte!

Moderator

Det är moderatorn som håller i taktpinnen!
Det ställs idag höga krav på en moderator. Man skall vara kvicktänkt, påläst och ha förmågan att få ett samtal att flyta naturligt. Patrick besitter med sin rutin från många evenemang alla dessa förmågor.

Konferencier

Patrick har gjort många bejublade insatser som konferencier på olika arrangemang såsom tex företagsevent och idrottsevenemang. Behöver du någon som presenterar just ditt evenemang, fest eller festival? Kontakta då mig så hjälper jag dig gärna med detta.

Speaker

P(r)atrick fyller läktarna med prat oavsett det gäller fotboll, volleyboll, bordtennis eller schack. Ja de flesta evenemang behöver en speaker. Med en unik rutin kommer Patrick väl till pass på just din tillställning. Patrick  'PRATRICK' Johansson har jobbat som speaker på flertalet evenemang tex för Falkenbergs FF och Falkenbergs Bordtennisklubb. Behöver du en rutinerad speaker till ditt evenemang, tveka inte att slå mig en signal eller skicka ett mail.

1-ny-referens
"Du gjorde ett kalasjobb och bidrar verkligen till att ge Henke en bra start i klubben Rena stand Up-showen av Larsson & Johansson"
/ Magnus Wernersson Falkenbergs FF

1-ny-referens
"Ett jättestort tack från alla oss på PwC för att du var så grym som konferencier på vår fest!!. Vi uppskattar särskilt att du agerade så proffsigt och lyckades både underhålla publiken samtidigt som du fick gästerna på scen att slappna av och känna sig trygga där uppe tillsammans med dig"

/ Viktoria Larsson PWC

Vill ni anlita mig till ert event? Kontakta mig så pratar vi mer!
/Patrick Johansson, PRATRICK

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj mej på Facebook

1-ny-instagramFölj mej på Instagram


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket