Robert Ace - Komisk ficktjuv

KONTAKTA:

Robert Ace
Robert Österman
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

076-577 99 02


  • INFORMATION

KOMISK FICKTJUV & TROLLKARL

Dina gäster kan ha sett en komiker. De kanske har sett en trollkarl eller magiker. Men de har nog inte sett en ficktjuv. Robert Ace är världens ärligaste ficktjuv som bokas till fester och events. Så letar Ni efter något annorlunda till eventet? Robert Ace, komisk ficktjuv och trollkarl ger dina gäster en oförglömlig show & upplevelse!

Robert Ace är känd från bland anant Stöldskyddsföreningens program "Stoppa Tjuven, 57 rätt och fel" som deras expert, samt flera nyhetsframträdanden på bland annat SVT Landet runt, TV4 Nyhetsmorgon och TV3 Aftonbladet Morgon där han lär folk att undvika ficktjuvar.

Robert har flerårig erfarenhet som trollkarl på firmafester i Sverige, och runt om i världen i länder som Portugal, Tyskland, Italien och Kina. Men det som gör detta till en show utöver det vanliga är åren han har studerat ficktjuvar, och lärt sig använda deras tekniker för underhållning.

Robert Ace föreläser också för Polis och Väktare i hur ficktjuvar arbetar och hur man upptäcker dom på stan.

SÅ VAD GÖR EN FICKTJUV PÅ DITT EVENT?

PÅ SCENEN

Robert Ace tar scenen, och med en dos magi och komedi, demonstrerar ficktjuvars tekniker. Dina gäster kommer upp på scenen, och under mycket humor blir av med plånböcker, mobiler, klockor, allt dom har! Få saker slår reaktionerna när en häpen åskådare får tillbaka sin klocka, eller kanske slips. Man tror inte att man kan bli bestulen, särskilt inte när man vet att det ska hända, men Robert visar hur lätt det är för en mästertjuv.

UNDER MINGLET

I en mingelsituation får dina gäster magi på nära håll. Robert skapar grupper, bryter isen och får folk att prata med varandra och sätter fart på festen. Han går runt på minglet, eller bland borden på middagen. Särskilt på event där alla inte känner varandra erbjuder detta en enorm fördel då det direkt skapar både stämning och samtalsämnen.
Dina gäster blir inte bara underhållna, dom får en upplevelse.

1-referensREFERENSER

" Han lurade skjortan av mig totalt alltså, och då är man en bra magiker. Jag har ju sett många av dom här och lanserat många i Talang, men det här är en som håller måttet måste jag säga."
/ Bert Karlsson

"Det blev en toppenkväll! Tack för ett mycket bra bidrag till stämningshöjare. Aldrig fått så mycket positiv feedback från mina kollegor som i fredags. Så det blev verkligen kanon!"
/ Alf-Gunnar Karlgren, Director Sales & Marketing Cargotec Sweden AB

"Samtidigt som showen pågår hör jag hur fantastiskt bra det är och vilka otroliga trick som utförs. Jag kan varmt rekommendera Robert Ace."
/ Johan Påhlsson, verksamhetschef Cedergrenska Tornet

Varmt välkomna att kontakta mig om ni funderar på att boka en magiker, trollkarl, komiker & ficktjuv till ert event!
/Robert Ace

Skickaförfrågan1-160

1-facebookFölj mig på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket