Robert Ace | trollkarl & ficktjuv

KONTAKTA:

Robert Ace
Robert Österman
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

076-577 99 02


  • INFORMATION

Trollkarl & Komisk Ficktjuv

Robert har flera års erfarenhet som artist, med shower runt om i världen. Tyskland, Italien, Indien och Kina för att nämna några.

Med en kombination av komedi och magi skapar han stämning på festen. Mest känd är han dock för sin specialitet där han använder ficktjuvarnas konster på scenen.

Du kan ha sett honom bland annat på Stöldskyddsföreningens program "Stoppa Tjuven, 57 rätt och fel" som deras expert, samt flera nyhetsframträdanden på bland annat SVT Landet runt, TV4 Nyhetsmorgon och TV3 Aftonbladet Morgon där han lär folk att undvika ficktjuvar.


Robert Ace blir digital med en virtuell show!

Nu när de flesta fester och möten sker digitalt erbjuder Robert också en virtuell magi show. Samma erfarenhet, humor och skicklighet som tagit honom världen runt stream:as direkt till era datorer live! Ni besöker hans studio och får en "close-up" magi show, där ni är en stor del av showen. Till skillnad mot att se en film eller lyssna på musik blir ni en aktiv del av det som händer. Genom skärmen tar ni del av tricken, och ser inte bara Robert utan också era kollegor och vänner på "scenen".

Ett perfekt sätt att skapa närhet och en upplevelse över nätet.


SÅ VAD KAN ROBERT GÖRA PÅ FESTEN?

PÅ SCENEN

Robert Ace tar scenen, i år med en ny show som fokuserar på trolleri och anpassad för Corona-tiderna.
Showen är gjord för att leverera häftig magi i ett paket av humor.
Så gästerna får värva häpnad och skratt.

Magi och komedi kombineras med deltagande från publiken.

En garanterad upplevelse för hela sällskapet.

UNDER MINGLET

I en mingelsituation får dina gäster magi på nära håll. Robert skapar grupper, bryter isen och får folk att prata med varandra och sätter fart på festen. Han går runt på minglet, eller bland borden på middagen. Särskilt på event där alla inte känner varandra erbjuder detta en enorm fördel då det direkt skapar både stämning och samtalsämnen.
Dina gäster blir inte bara underhållna, dom får ett minne.

1-referensREFERENSER

" Han lurade skjortan av mig totalt alltså, och då är man en bra magiker. Jag har ju sett många av dom här och lanserat många i Talang, men det här är en som håller måttet måste jag säga."
/ Bert Karlsson

"Det blev en toppenkväll! Tack för ett mycket bra bidrag till stämningshöjare. Aldrig fått så mycket positiv feedback från mina kollegor som i fredags. Så det blev verkligen kanon!"
/ Alf-Gunnar Karlgren, Director Sales & Marketing Cargotec Sweden AB

"Samtidigt som showen pågår hör jag hur fantastiskt bra det är och vilka otroliga trick som utförs. Jag kan varmt rekommendera Robert Ace."
/ Johan Påhlsson, verksamhetschef Cedergrenska Tornet

Varmt välkomna att kontakta mig om ni funderar på att boka en magiker, trollkarl, komiker & ficktjuv till ert event!
/Robert Ace

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj mig på Facebook

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket