Systrarna K | Allsångsshow

KONTAKTA:

Boka Systrarna K | Allsångsshow & Middagsunderhållning
Åsa & Karin Karlson

»Hemsida

070-589 05 49
070-390 89 11


  • INFORMATION
  • REFERENSER

Allsångsshow & Middagsunderhållning med Systrarna K

Systrarna K har jobbat i underhållningsbranschen i snart 20 år. Vi består av storasyster Åsa och lillasyster Karin Karlson och vi bokas ofta som showgrupp till företagsevent där vi sjunger och bjuder gästerna på vår glädjespridande karisma. Vi törs lova att vi enkelt får med oss gästerna på såväl medryckande allsång som musikquiz och glad musik...


SystrarnaK-20år

Systrarna K firar 20 år i nöjesbranschen!

''Den 20 mars 2001 ser vi som startskottet för "Systrarna K". 20 år senare är vi väldigt glada, stolta och mycket tacksamma för allt vi fått vara med om! Eftersom vi ännu inte får träffas och fira tillsammans, så firar vårt jubileumsår med en inspelad konsert i miniformat, där vi bjuder på lite av varje från våra 20 år i branschen. / Åsa & Karin''

Välkomna att fira med oss!
Se vår jubileumskonsert här:


SHOWGRUPP & EVENT

Som showgrupp bjuder vi på såväl middagsunderhållning, dessertshow och mingelmusik. Vi bokas till alla typer av arrangemang, fester, bröllop, företagsevent och tillställningar. I repertoaren ingår både country, ABBA-tema, 80-tal och schlagers...

ALLSÅNGSSHOW & KÖRSLAG

I vår Allsångsshow har vi anpassat repertoaren att innehålla alla de låtar som finns djupt inpräntade inom oss. Vi sjunger, underhåller, spexar och blandar teman och musikgenrer. I vår allsångsshow har alla så till slut greppat mikrofonen och kanske även varit uppe på scenen! "I can´t stop this feeling.."
Under våra snart 20 år som Systrarna K har vi gjort ett 100-tal körslag/Allsångsshower i många olika former. Det har varit från 30 upp till 300 personer i publiken där alla har känt sig delaktiga!...

MUSIKQUIZ

Med inspiration från Melodikrysset, gör vi en Musik Quiz / musikfrågesport med inslag av olika utmaningar och upptåg! Ett arrangemang som både kan dra ut på tiden men även kan fungera som ett kort inslag under en middag.

JULSHOW

I våra fina tomteklänningar och julig utstyrsel showar vi in julen på Julfesten. Garanterat jultema genom hela kvällen. Introtävling på välkända julvisor, ringdans med Rudolf och "teater" på Mössens jul. Sankta Lucia får givetvis också vara med! Hej tomtegubbar och gummor, varför tveka?


VÅRT MOTTO!

I vår värld finns inga begränsningar, vi utformar varje event och varje tillfälle till att bli så unikt som möjligt. Ingen show liknar den andra. Improvisation är vårt motto och vi skräddarsyr alltid våra upptåg efter kundens önskemål!

Varmt välkomna att kontakta oss oavett du vill boka våra allsångsshow, musikquiz eller annan middagsunderhållning!
/ Åsa & Karin Karlson

skickaförfrågan-knapp-profil

systrarna-k

1-ny-facebookFölj oss på Facebook 

Se även vår profisida » Systrarna K | Barnunderhållning

REFERENSER | NÅGRA AV VÅRA NÖJDA KUNDER

1-referens
Proffsiga systrar förgyllde julfirandet på XR Logistiks julfest. Med glimten i ögat svepte Åsa och Karin fram med sina trollspön och tog fram stim och stoj ur vår annars så kantiga och manliga vardag, vi nynnade och gungade på våra stolar, de finurliga lekarna släppte loss våra hämningar med resultat att vi vred oss av skratt. Det var en succé!

/ Katarina Strand
XR Logistik

1-referens
Ett STORT TACK för en UTMÄRKT show på vår julfest. Vi som arrangerade julfesten har aldrig fått så bra feedback på någon annan tillställning och alla säger att ni var fantastiskt bra. Det var härligt att få se och höra alla i personalen klämma i under kvällen. Ni fick till och med igång förvaltningschefen och det är inte lätt!

/ Mats Gunhamre
Örebro Kommun

1-referens
Jag har valt Systrarna K av flera orsaker: De har en bred kompetens, är väldigt flexibla, positiva, glada och "går alltid hem". De varvar sång och musik med härliga "upptåg". Överraskningsmoment som jag bollat med dem, har de alltid varit positiva till och löst på bästa sätt. Jag kan varmt rekommendera Systrarna K!

/ Ronny Ferm
Posten i Tibro

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket