Act of Emotion | Eld, Led & Nycircus

KONTAKTA:

Act of Emotion
Linnéa Palmgren
Stockholm

»Hemsida

0733-22 79 46


  • INFORMATION

Act of Emotion Entertainment

ELD- & LJUSSHOWER

Act of Emotion erbjuder förstklassig ljusshow som överträffar förväntningar och suddar ut möjligheternas gränser. Våra LED shower är innovativa, unika och futuristiska. Våra eldshower är explosiva, vackra och hänförande!

MIRROR MAN LED SHOW - unik show som lyfter företagets logga och värdeord

Belysningen dämpas och spegeldansare gör entré. Kostymerna blänker i den svaga belysningen och skapar en iögonfallande förväntan bland publiken, då börjar musiken och LED-stavarna tänds till bombastisk digital musik. I en välkoreograferad akt svävar bilder ochfuturistiska mönster i luften för att som final få publiken att jubla då företagets logga och eventuell texthälsning visas samtidigt som musiken når sitt crescendo. Showen framförs av Skandinaviens ledande LED-showartister i spegeldräkt och förstärks tillsammans med Sveriges bästa liveartist på trummor och didgeridoo. En fulländad visuell och musikalisk show som andas: Wow, Unikt, Ert budskap!

1-ny-referensREFERENSER

"Vi på Universal Music Sverige bokade in Act of Emotion till vår julfest 2017 och blev supernöjda!! LED-showen var superbra, kostymerna var supercoola och det var otroligt bra underhållning. Självklart ska vi samarbeta mer med Act of Emotion. "
/ Per Sundin, President Nordic Region, Universal Music

"Led-showen var helt fantastisk! Aldrig sett något liknande och det blev en stor hit under kvällens gång! Mer av dessa shower tack!"
/ Malin Strand, Onemotion

"Dere var skikkelig flinke! Vi snakket om dere HELE dagen etter" 
/från nylanseringen av Circle K Sverige

FUTURISTISK LED SHOW - med fantastiska LED robotar!

Nytt för i år! En spektakulär och innovativ show full av energi i modern futuristisk anda med banbrytande LED-pixelkostym. Ett framtidsnummer som ger en direkt wow-upplevelse där vi tillsammans med dans, musik, koreografi och digital programmering lyfter fram ert budskap som aktens absoluta höjdpunkt. Garanterad succé!

EXKLUSIV ELDSHOW

Rama in entrén med röda dansmattor och eldkorgar så ger vi era gäster ett varmt gnistrande välkomnande! Vacker scenklädsel, glittrande make och dynamisk musik skapar perfektion i helhetsintrycket. Våra shower framförs alltid med en exklusiv elegans där artisternas främsta discipliner varvas med stora effektfulla eldmoln.

Våra artister är bland de mest erfarna på marknaden och samtliga professionella artister innehar certifikat enligt Brandskyddsföreningen. Allt från första kontakten kring en bokning till framförande ska flyta fritt för er del.

BOKA ACT OF EMOTION

Våra shower kan anpassas till de flesta tillställningar, men vanligtvis blir vi bokade till invigningar, produktlanseringar, jubileum, konferenser, bröllop och andra typer av festligheter. Om bokningen görs i god tid kan vi även skräddarsy shower efter specifika teman och musikönskemål – oavsett vilket så ser vi till att du som kund alltid känner dig nöjd.

Bland våra tidigare mycket nöjda kunder finns Microsoft, Huawei, Coca-Cola, Ericsson, Johnson & Johnson, Tetra Pak, Riksteatern och Universal Music. Utöver detta har vi besökt otaliga kommuner och privata firanden, och det gör vi gärna igen!

Varmt välkommen att kontakta oss,
Linnea Palmgren
CEO and Creative Director

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-youtubeSe oss på Youtube

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket