BörjesonEvent

KONTAKTA:

BörjesonEvent
Janne Börjeson
Höllviken / Hela Sverige

»Hemsida

070-588 11 00


  • INFORMATION

25 års erfarenhet inom företagsevent, festarrangemang och underhållning

Börjeson Event / Partyevent är totalarrangörer. Med vårt stora nätverk kan vi arrangera evenemang från 10 gäster till flera 1000 personer. Vi har producerat över 2000 arrangemang under 25 år. 

Live Quiz Showreel


Artister, teknik, lokaler...

Vi har under decennier byggt upp ett fantastiskt nätverk med leverantörer och samarbetspartners. Vi har utmärkta och snabba ingångar till både kända och okända artister, talare, teknik, ljud & ljus-lösningar, bild-projektioner, screens, dekor, värdar och aktiviteter...

Fysiska möten & Digitala möten

Vi på Börjeson Event är eventspecialister och vi arbetar med alla slags möten mellan människor. Konferens, invigning, belöningsarrangemang för personal och medarbetare. Vi har koll på alla typer av konferensgårdar och mötesanläggningar, lokaler och arenor i Sverige, Köpenhamn och i Europa.

Vi erbjuder även studios för digitala möten.
Både stationära studios samt mobila studios där ni kan sända ert budskap till era medarbetare eller kunder/samarbetspartners. Vi är stolta över att i dessa tider kunna skapa digitala möten för t ex både tal och livemusik mm, naturligtvis med bemanning som tekniker, värdar, catering mm.

Kontakta oss gärna för idéer och kreativa lösningar!
/Janne Börjeson

skickaförfrågan-knapp-profil


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket