2Entertain AB

KONTAKTA:

2Entertain AB
Hammarby Fabriksväg 21A
120 33
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

0771-17 00 00


  • INFORMATION
  • .

BOKA ARTISTER, UNDSERHÅLLNING OCH SHOWER HOS 2ENTERTAIN

2Entertain är ett av Sveriges ledande produktionsbolag inom show, teater och musikal. Vi har även en bred artistkatalog och erbjuder underhållning för företag, festivaler och andra eventarrqangörer. Jessica Andersson, David Lindgren och Christer Sjögren är några av de artister du bokar hos oss. Samt även våra egna koncept 'Legends of pop' samt 'Wallmans on Tour'.


BOKA SHOWER

2Entertain producerar allt ifrån internationella musikaler, krogshower med kända svenska artister till komedier, buskis, stand-up och barnteater. På vår hemsida hittar du samtliga aktuella föreställningar. För mer info om respektive föreställning och för att boka biljetter besök vår biljettsajt Showtic.se

BOKA ARTIST, KOMIKER & FÖRELÄSARE

2Entertain presenterar och bokar några av Sveriges mest folkkära artister, komiker och föreläsare. Vare sig du är nöjesarrangör, festivalarrangörenskilt företag, kommun eller privatperson, så hjälper vi dig med både artister och färdiga nöjeskoncept. För oss är det viktigt att skapa underhållning som utgår från vad du som uppdrqgsgivare vill förmedla. Därför producerar vi underhållningen specifikt efter Era önskemåloch behov.


OM 2ENTERTAIN

Entreprenörerna Janne & Bosse skapar revysuccé i Falkenberg
Historien börjar med Produktionsgruppen i Halland och Stefan & Kristers revy. Bosse och Janne Andersson sätter upp revyn Skåpbubblor på Stadsteatern i Falkenberg 1988. Föreställningen säljer slut de 1500 tryckta biljetterna och totalt säljs 7 000 biljetter.

Med Bosse Andersson som vd byter gruppen 1991 namn till Nöjespatrullen. 1997 etablerar sig Nöjespatrullen i Stockholm genom ett samarbete med Hasse Wallman och Wallmans Salonger.

2000 börsnoteras Nöjespatrullen, med Sveriges roligaste aktie och styrelse med bland andra Stefan Gerhardsson, Krister Classon och Thomas Petersson. När Trollkarlen från Oz går upp Lisebergsteatern är det början på en lång Lisebergs-era som pågår än idag. Nöjespatrullen öppnar kontor i Oslo och förvärvar teatern Chat Noir. 2002 fyller Nöjespatrullen 15 år, byter namn till 2Entertain och firar med att köpa Powerart, som jobbar med krogshower på Rondo. Den första showen tillsammans blir mer än bara en show: supertrion Kicki, Bettan & Lotta skapas.
» LÄS MER OM OSS

» KONTAKTA OSS

» Kontakta oss via mail
Ring oss:  0771-17 00 00

 

2Entertain initierar, producerar, marknadsför och säljer underhållning med hög kvalité till en bred publik på olika mötesplatser sedan starten 1987. Visionen är ständig utveckling av show & business. 2Entertain är delägare i Osloteatern Chat Noir, Stockholmsteatrarna Oscarsteatern, Intiman och China Teatern. 2Entertain driver också Lisebergsteatern i Göteborg och Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. 2Entertain, med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Falkenberg, är en del av 2E Group.

2E Group, Nordens ledande upplevelsekoncern, skapar upplevelser och möten för en bred publik. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen Event & Conference samt Wallmans Nöjen. 2E Group AB (publ) med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö, Växjö och Falkenberg är listat på First North med Remium som Certified Adviser

År 2017 firade vi 30 år inom Upplevelseindustrin!

Idag är vi ett av de ledande produktionsbolagen inom upplevelseindustrin i Sverige. När Produktionsgruppen i Halland startade i brandstationen i Getinge för 31 år sedan var det få som kunde ana att vi skulle vara där vi är idag. Mycket har hänt längs vägen och det har varit en spännande resa som tagit oss hit.

Vi brinner för show, musikal, teater, dinnershow, artister och möten som skapar relationer och bygger broar. Vi är ett företag med mycket hjärta, värme och engagemang hos våra medarbetare inom alla områden. Just engagemanget är en av de viktigaste nycklarna till att vi är där vi är idag.

2017 bytte koncernen namn från 2E Group till Moment Group.
2018 etablerar vi oss även nere i Hamburg, Tyskland...

Läs mer om oss på hemsidan!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket