Made in Sweden Show

KONTAKTA:

Made in Sweden Show
Jens Bengtsson Nöjesbyrå AB
Jens Bengtsson Netz
Sandvägen 18
135 50
Tyresö

»Hemsida

070-718 00 16


  • INFORMATION

DIGITAL UNDERHÅLLNING...

Made in Sweden Show har under pandemin etablerat sig på den digitala marknaden med humoristiska show-quizer riktade mot både svenska och internationella företag. Dessa streamade, specialskrivna och interaktiva shower bildar ett slags "TV-format" med ett proffsigt filmteam där mottagandet varit väldigt varmt.

Vanligtvis är Made in Sweden Show en av de mest bokade showgrupperna i Sverige med en ensemble bestående av 2-4 artister beroende på vad som efterfrågas och krävs för att få ett bra event.

Made in Sweden Show är kanske mest kända för sina fartfyllda och varma karaktärer och tolkningar av olika artister och humoristiska nummer där tonen är genomgående varm, hjärtlig och fartfylld. I kombination med viss interaktivitet leder oftast till glada tillrop och en uppskattad tillställning och underhållning som helhet. Låt er inte luras av showgruppens namn... Upplägg anpassas efter tillfälle!

Varmt välkomna att kontakta oss när du vill boka digitalt event, showgrupp, artister & underhållning till ert evenemang!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket