| 2020-11-09
JUL

The Wondrous & Digital Christmas Show!

The Wondrous & Digital Christmas Show!

Bjud ditt företag på en magisk upplevelse — The Wondrous & Digital Christmas Show!
En makalös digital julyra med Carola, Isaac & The Soul Company och Andreas Weise.
Fira jul med kollegorna på ett helt nytt sätt!

Tid: 10 december 16:00-19:00
Plats: Online

Som företag går ni in i en stämningsfull digital julvärld och får en intim och samtidigt festlig upplevelse för era anställda, anpassad efter ert varumärke. Er VD, eller annan talesperson, spelar in en video i studio och håller på så sätt sitt jultal till er grupp.
Väl på plats minglar ni i den digitala festlokalen, avnjuter Carolas julkonsert och en hejdundrande show med Isaac & The Soul Company. Och vem står för julstämningen då? Ingen mindre än Andreas Weise. Är det jul, så är det.

The Wondrous & Digital Christmas Show är helt digital och upplevs lika bra vid hemarbetsplatsen som i konferensrummet, eller varför inte hemma framför datorn eller TVn med familjen?

The Wondrous & Digital Christmas Show är ett digitalt Julevent för företag och dess personal. Men självklart så kan även restauranger, som i dessa tider har svårt att locka till sig restauranggäster, att sälja in detta koncept till sina gäster och då ha möjlighet att sälja in catering för utkörning eller avhämtning i god tid innan den digitala julfesten drar igång.

Vid bokning, frågor eller personlig demo - kontakta » Börjeson Event AB
I samarbete med Onemotion

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket