| 2019-05-05
Föreställningar

Köp biljetter alt. hotellpaket till Stulen Kärlek

2biljettknappNY-showtic
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

2biljettknappNY-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. hotellpaket till Stulen Kärlek

Köp biljetter alt. hotellpaket till Stulen Kärlek på Lisebergsteatern i Göteborg från 11 februari till 27 mars 2022. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Unik återförening av välkända humorduon Stefan & Krister när sommarens skrattfest "Stulen Kärlek" har premiär på Vallarna i Falkenberg.

I år är det dessutom 40 – års jubileum för Stefan Gerhardsson och Krister Classon. Under deras långa karriär ihop har de lockat miljonpublik till teatrar och tv-sofforna.

Humor är duon Stefan & Kristers främsta arbetsredskap. De är mångsidiga och har varit både regissörer, författare, producenter och artister och deras grej har alltid varit att locka till skratt genom att provocera och underhålla. Än en gång möts komikerparet igen i sommar.

Denna gång blir det nyuppsättning av farsen "Stulen kärlek". Den skrev Krister till Laila Westersunds comeback 2004 på Lisebergsteatern i Göteborg och farsen blev då en total succé. Den spelades i Göteborg med slutsålda föreställningar och under 2015 fortsatte farsen på Intiman i Stockholm och togs till sist ut på turné i landet. Nu är det åter igen dags att dagens publik ska få se den i en omgjord och mer modern utformning. Krister Classon är manusförfattare och Stefan Gerhardsson ser vi på scen. Även denna gång kan vi även se Mikael Riesebeck upprepa sin roll han gjorde för 15 år sedan som snäll inbrottstjuv i föreställningen.

Stulen kärlek har premiär 30 juni på anrika Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. Se fram emot en föreställning med mycket skratt och galna missförstånd.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket