| 2017-10-27
Musik & Show

Köp biljetter till Sven Ingvars - Ingenting är som förut, allt är som vanligt

biljettknapp-köpbiljett-ticketmaster1
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

biljettknapp-bokahotellpaket-nojesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter till Sven Ingvars - Ingenting är som förut, allt är som vanligt

Köp biljetter alt. helt hotellpaket till Sven Ingvars - Ingenting är som förut, allt är som vanligt på turné till den 18 juli 2020. Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se, som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Sven-Ingvars åker på turné till flera städer runt om i landet under våren 2020. Den 22 mars 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band.

Med start 15 oktober kör Sven Ingvars en ny föreställning och ny platta! Livet är i ständig rörelse och inget är bestående, så har det alltid varit. För dagens Sven Ingvars är det utgångspunkten för höstens kommande turné och platta "Ingenting är som förut, allt är som vanligt". Turnén spelas i flera städer och arenor runt om i landet i höst och har premiär på Cirkus i Stockholm den 15:e oktober. Till våren fortsätter turnén med nystart på Rival i Stockholm 17 april!

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket