| 2019-09-15
Föreställningar

Köp biljetter och hotellpaket till Störst av allt

2biljettknappNY-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter och hotellpaket till Störst av allt

  • Drama
  • På Stora Teatern i Göteborg
  • 28 till 30 oktober 2020
  • På Rival i Stockholm
  • Spelas från 19 november till 12 december 2020
  • Köp biljetter och hotellpaket

Köp biljetter och hotellpaket till Störst av allt på Stora Teatern i Göteborg från 28 till 30 oktober och på Rival i Stockholm från 19 november till 12 december 2020. Vill du så kan du även köpa till hotellpaket via Nöjesresor.se. Paketet inkluderar både biljetter till evenemanget samt övernattning på hotell. Klicka på blå knapp ovan.

Rättegångsdramat "Störst av allt" av Malin Persson Giolito har rönt framgång efter framgång. Nu står det klart att Störst av allt blir en monolog med ingen mindre än Nour El Refai på Rival i Stockholm under våren 2020.

Historien handlar om den unga överklasseliten och en skolskjutning vid fiktiva Djursholms allmänna gymnasium. På scen tar den sig form i ett rättegångsdrama om skuld, rätt, sanning och empati – som precis likt boken utgår helt och hållet från Majas tankar och perspektiv. Regi och manus av Paula Stenström Öhman.

– Jag är så otroligt glad att få göra det här! Jag har fightats mot jättefina namn för att få den här rollen och nu är det på riktigt, vi är redan igång och repar och det känns redan som bland det svåraste och roligaste jag gjort, säger Nour El Refai.

Störst av allt hade premiär på Rival i Stockholm den 28 februari inför en lyrisk publik och spelades ett par föreställningar innan resten av vårens datum tyvärr blev inställda. Därför är det mycket glädjande att resterande datum är flyttade till hösten 2020. Föreställningen spelas vidare på Rival 19 november till 12 december 2020.

Hos oss kan ni smidigt och enkelt boka ert hotellpaket till föreställningen som inkluderar biljett till teatern och boende på hotell i centrala Stockholm. Se alla tillgängliga datum och valbara hotell nedan.

Är ni en grupp över 15 personer?

Kontakta oss på telefon 08-500 000 40 eller maila grupp@nojesresor.se.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket