| 2018-08-17
Föreställningar

Köp biljetter till Dara Ó Briain - Voice of reason

köp-biljett-grön

Köp biljetter till Dara Ó Briain - Voice of reason

Köp biljetter till Dara Ó Briain - Voice of reason på China Teatern i Stockholm den 16 maj 2019

Dara Ó Briain – "Voice of Reason"

Nu kommer Dara äntligen tillbaka till Sverige. Irländske komikern och programledaren Dara Ó Briain har kallats både britterna mest älskade irländare och Irlands störta export efter Guinness. Sist han var i Sverige för tre år sedan uppträdde han för utsålda hus i Stockholm och Göteborg.

Dara Ó Briain: "I look like one of Tony Soprano's henchmen, on a bad day"

Dara Ó Briain är nästa vår tillbaka till Sverige med sin nya show "Voice of Reason". Den 16 maj på China Teatern i Stockholm. Biljetterna släpps den 15 augusti.

Dara Ó Briain älskas av publik och kritiker för sina klockrena iakttagelser av det absurda i vardagen och sin naturliga, rättframma stil som träffar mitt i prick. Han levererar kvicka och vågade anekdoter och han älskar att munhuggas med sin publik. Sedan genombrottet i början av 2000-talet har den prisbelönte komikern uppträtt för utsålda hus både på Irland, i Storbritannien och runt om i världen från Shanghai till Stavanger.

Dara inledde sin TV-karriär redan på 90-talet som barnprogramledare och har också varit programledare för ett otal brittiska underhållningsprogram på BBC – bland annat den brittiska versionen av "The Apprentice" i fem år, men där slutar alla likheter med Donald Trump.

Det är inte bara Daras underfundiga humor som gjort att han är flitigt anlitad av en av världens största TV-kanaler. Han är också programledare för dokumentärer och har haft sin egen vetenskaps¬serie på BBC One. Dara Ó Briains entusiastiska intresse för vetenskap är uppenbart i en fantastisk dokumentär som sändes på BBC One för tre år sedan där han intervjuade Stephen Hawking. Vad många inte känner till är att Ó Briain innan han begav sin in på stand up-banan tog examen i både matematik och teoretisk fysik vid universitet i Dublin.

köpbiljett-showtic


emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015