| 2023-01-01

Köp biljetter till Longines Global Champions Tour Stockholm

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopiaBiljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till Longines Global Champions Tour Stockholm

  • Longines Global Champions Tour Stockholm
  • Stockholm Olympic Stadium
  • 16 till 18 juni 2023
  • Köp biljetter

Köp biljetter till Longines Global Champions Tour Stockholm på Stockholm Olympic Stadium 16 till 18 juni 2023

Longines Global Champions Tour

Det blir sport i världsklass hela helgen när den internationella stortävlingen Longines Global Champions Tour kommer tillbaka till Sverige och den anrika arenan Stockholm Stadion.

Tävlingarna samlar världens bästa ryttare för att tävla individuellt i den prestigefulla touren Longines Global Champions Tour och lagtävlingen Global Champions League.

Stockholm Horse Week kompletterar programmet och fortsätter att utvecklas med flera spännande nyheter. Fokus ligger på unga talanger, både hästar och ryttare.

Upplev den magiska stämningen på plats under en fullspäckad helg med hoppning i världsklass där du får följa både de största internationella världsstjärnorna och våra svenska framtidshopp på tävlingsbanan.

Vi bjuder också på aktiviteter och underhållning för hela familjen samt ett spännande mässområde för den shoppingsugne.

Fredag

Tävlingarnas första dag där du får se världens bästa ryttare och hästar på arenan för första gången. Det blir även internationell hoppning för U25- ryttare och flera andra spännande klasser.

Lördag

Upplev den magiska stämningen på Stadion och var med och heja fram ditt favoritlag när Global Champions League avgörs. 16 lag gör upp om den åtråvärda vinsten i två rafflande rundor.

Söndag

Helgens avslutas med höjdpunkten Longines Global Champions Tour Grand Prix. Det är nu det avgörs vem som tar hem den åtråvärda segern och står överst på prispallen i Stockholm.

Entrén öppnar 30 min innan första klassen börjar. Alla tider är med reservation för ändringar.

Barn upp till fem år som kan sitta i förälders knä går in gratis i målsmans sällskap. För egen sittplats krävs ungdomsbiljett. Ungdomsbiljett gäller från 5 till 16 år.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket