| 2020-01-10
Musik & Show

Köp biljetter till GES - Stanna Världen en Stund på Cirkus

biljettknapp-köpbiljett-ticketmaster1
Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till GES - Stanna Världen en Stund på Cirkus

Köp biljetter till GES - Stanna Världen en Stund på Cirkus i Stockholm från den 24 september till den 1 november 2020

Efter en slutsåld vår i Göteborg kommer GES till Cirkus i Stockholm med start den 24 september 2020. Vi minns alla den episka singeln "När vi gräver guld i USA" som blev ett landmärke för svensk popmusik. Gruppen har även släppt hits som "Hon har blommor i sitt hår", "Där står pojkarna på rad", "Hon är min".

På Cirkus kommer vi att bjudas på en intim men samtidigt storslagen krogshow med en mix av låtar från GES och artisternas solokarriärer.

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln "När vi gräver guld i USA" etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.
Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia.
Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Strömstedts soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.
Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow!
Succe´gruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel "Hon har blommor i sitt hår", "Där står pojkarna på rad", "Om", "Hon är min" och "När vi gräver guld i USA". Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de efter en slutsåld vår i Göteborg, den 24 september 2020 kliver in på Cirkus i Stockholm.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket