Swedish Magician

KONTAKTA:

Swedish Magician
Kenneth Jensen
Åkersberga
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-540 626 92
070-766 23 73


  • INFORMATION

TROLLKARL & BALLONGFIGURER TILL EVENTS & FEST

Swedish Magician med Kenneth Jensen i spetsen bokas som  artist, magiker / trollkarl, buktalare, clown & tomte till kalas, köpcentrum, fester & familjedagar... Han erbjuder även ansiktsmålning och är fantastisk på ballongfigurer.

Välkommen till företaget där allting är buskul! Vi producerar buskul underhållning för alla åldrar och har genom åren blivit experter när det gäller barn- och familjeunderhållning. Vare sig det gäller det stora företagsevenemanget eller den lilla festen kan vi skräddarsy något som passar.

Vi finns i Åkersberga, ca 30 km norr om Stockholm, men åtar oss uppdrag i hela landet. Bokningar och förfrågningar kan göras via e-post dygnet runt. På telefon träffas vi säkrast under kontorstid.

BUKTALARE
Buktaleri ligger Kenneth mycket varmt om hjärtat. Den populäraste är den talande fågeln Vern. Tillsammans med honom blev Kenneth Svensk Mästare i Barntrolleri 2005. Med sitt buktaleri och trolleri är Kenneth expert på att fånga barnen. Det händer hela tiden överraskningar som barnen älskar. Helt plötsligt börjar teckningen man just ritat att tala eller handskarna att krympa för att sedan bli jättestora. Med andra ord det är buskul hela tiden.

BALLONGFIGURER
Med ballonger skapas alltifrån hundar, apor, rymdfigurer mm. Du kan boka ballongfigurer med önskad scen karaktär.

BUSKUL MINGEL
Är ett mycket lyckat koncept där jag kombinerar mingeltrolleri, ballongfigurer och ansiktsmålning. Det här är lösningen för dig som behöver något som involverar hela familjen. T.ex till releasepartyt på den nya bilmodellen, husvisningar, mässor, invigningar etc. Du gör ditt event till en happening för hela familjen, och nöjda och glada kunder kommer alltid tillbaka. Man säger att bilder säger mer än 1000 ord så jag låter bilderna tala för sig själv. De är tagna från ett event jag hade på Upplands Motor i Akalla.

Ditt nästa evenemang ligger bara ett telefonsamtal bort, så tveka inte att ringa så funderar vi ut någonting tillsammans. 

VÄLKOMNA ATT KONTAKTA MIG!

Skickaförfrågan1-160

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket