Olle Nilsson Magic | Trollkarl & Magiker

KONTAKTA:

Olle Nilsson Magic
Sala / Mellansverige

»Hemsida

076-799 44 49


  • INFORMATION

Olle Nilsson| trollkarl på barnkalas & magiker på fester

Mitt namn är Olle Nilsson, jag föddes år 2004. Jag har hållit på med magi sedan jag var 5 år gammal. Allt började när jag fick den klassiska Tobbe trollkarlslådan.

Efter flera år övande bokas jag idag med min föreställning till olika barnkalas, mingeltrolleri, show och vuxenfester.

OLIKA TYPER AV FÖRESTÄLLNINGAR JAG ERBJUDER

BARNKALAS

Har du barn mellan 5-15 år som ska ha ett födelsedagskalas eller någon annan anledning att fira? Då passar detta er. Jag sätter ihop en rolig föreställning på 30 minuter med många överraskningar. Jag låter barnen interagera med mig och utföra mirakel med kuber, kort, ringar och bollar.

MINGELTROLLERI

Äger ni en restaurang eller kanske ett fik? Då är det här för er. Om ni vill krydda helgens eller vardagens öppettider med lite mingeltrolleri kan jag hjälpa er. Jag går runt och interagerar med era gäster, jag trollar med kortlekar, mynt, bollar och mentalmagi. Jag ger gästerna en oförglömlig stund. Tid diskuteras beroende på evenemang.

VUXEN FESTER

Fyller ni år eller ska bjuda över några personer på en trevlig tillställning? Då är det här något för er. Jag sätter ihop en otrolig föreställning på mellan 30-35 minuter där jag låter er vuxna glömma bort var gränserna för vad som är möjligt går. Jag skämtar och låter er vuxna vara med och hjälpa mig att göra magi med kort, kuber, mentalmagi och vardagsföremål.

SHOW

Om ni har ett företag som ska ha en fest, tillställning eller en "kick-off"? Då är det här något för er. Jag sätter ihop en scenföreställningen på mellan 30-40 minuter där jag gör stora synliga saker som kommer att förbluffa och få er att skratta. Jag låter er hjälpa mig att få resten att skratta och bli borttrollade. Jag trollar med kortlekar, ringar, rep, kub och mentalmagi.

 

Varmt välkommen att kontakta mig för frågor eller bokning!
/ Olle Nilsson

skickaförfrågan-knapp-profil

 

1-ny-facebookFölj mej på Facebook

1-ny-instagramFölj mej på Instagram

1-ny-youtubeSe mej på Youtube

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket