Pontus Lindman | Magiker & Tankeläsare

KONTAKTA:

Pontus Lindman
Pontus Lindman & Jesper Dahlberg

»Hemsida

076-22 13 257
070-416 00 47


  • INFORMATION

PONTUS LINDMAN | PRISBELÖNT MAGIKER & TANKELÄSARE 

Pontus Lindman är en prisbelönt magiker/trollkarl som sedan tidig ålder har arbetat med delar av världseliten inom magi. Han har flera års internationell erfarenhet och bokas ofta till både stora företagsevent samt till festivaler, jubileumsfiranden, mässor, m.m. Med sin nytänkande typ av magi skapar han med hjälp av vardagliga objekt, lånade saker och till och med dina egna tankar, en wow-upplevelse du inte vill missa!

MAGI LIKT INGET DU TIDIGARE SETT

Pontus Lindman är en erfaren prisbelönt magiker och tankeläsare som de senaste åren varit en stor profil i både TV, radio, webbsändningar m.m. Med sin nytänkande typ av magi som lätt anpassar sig från en grupp på ett par personer upp till publiker på tusentals personer får han vardagliga objekt och dina egna tankar till sin rekvisita och skapar av det en upplevelse utöver det vanliga.

SHOWMAGI & KONFERENCIER

Showmagi eller en magiker som konferencier - mer spännande än så blir det inte! Med vardagliga objekt och besökarnas tankar skapar vi ett upplägg som ger skratt, gemenskap, spänning och huvudbry! För att ta det hela ett steg längre kan vi tillsammans planera ihop så att Pontus kan vara ert arrangemangs konferencier...

CLOSE-UP- & MINGEL-MAGI

Close up- och mingel-magi är ett fantastiskt verktyg när det behöv en ice breaker eller när det helt enkelt behövs en nära upplevelse av ren magi. Close up magic är perfekt underhållning till fördrinken eller nära situationer för närmare än så här kommer du inte. Låt dina gäster vara en del av magin, en upplevelse du inte vill missa!

MÄSSOR & MARKNADSFÖRING

Involvera Pontus i din utställning eller mässmonter för att locka in folk och mässbesökare. Med nytänkande magi ser Pontus till att involvera ditt varumärke och dina produkter på bästa möjliga magiska sätt! Kontakta oss så sätter vi igång!

Pontus är en frekvent bokad artist av både stora och små klienter där uppdragen innefattar allt från showmagi, close-up och mingelmagi till galamiddagar till företagsevent, konferencierarbeten, marknadsföring, mässor / montrar, filminspelningar, festivaler, privata event, bröllop m.m.

Är du på jakt efter magisk underhållning av hög kvalité, så kontakta mig.
Jag bjuder på magi på ett sätt du aldrig tidigare upplevt!

 

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015