| 2023-08-01

Köp biljetter alt. hotelpaket till TOMTEN OCH BOCKEN – RIDER IGEN

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Du kan även boka ett helt hotellpaket via Nöjesresor.se,
som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Köp biljetter alt. hotellpaket till TOMTEN OCH BOCKEN – RIDER IGEN

Köp biljetter alt. hotellpaket till TOMTEN OCH BOCKEN – RIDER IGEN på Sverige turné från 25 november till 16 december 2023

Tomten och Bocken rider igen

En julshow på turné bestående av humor, jul och galna upptåg!

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör. Vi säger redan nu GOD JUL - årets julshow är nämligen här!

År 2020, när hela underhållningsvärlden stod på paus, bestämde sig de två vännerna för att inte sitta hemma och rulla tummarna utan i stället ro ihop en närmast Hasse och Tage doftande succéshow som under julen samma år rullade för en pandemibegränsad publik på Hamburger Börs i Stockholm.

Nu är det dags igen, men denna gång åker de ut på turné till 12 orter i Sverige med premiär i Nyköping lördagen den 25 november. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson, i regi av den briljante Edward af Sillén, kommer återigen bjuda på en oförglömlig kväll när vi behöver den som mest. En kväll bestående av humor, jul och galna upptåg men också såklart musik ackompanjerad av några av Sveriges bästa musiker som garanterat kommer få gästerna i rätt stämning. En sprakande helkväll helt enkelt.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket