| 2020-09-23
JUL

Köp biljetter till Tomten och Bocken - En slags julshow

2biljettknappNY-showtic
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till Tomten och Bocken - En slags julshow

Köp biljetter till Tomten och Bocken - En slags julshow på Hamburger Börs i Stockholm med Måns Zelmerlöw och Per Andersson från 13 november till 12 december 2020

Tomten och Bocken - En slags julshow på Hamburger Börs i Stockholm

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör - Årets Julshow är här! Med begränsad publik och minimalt med tillgängliga biljetter blir det här en unik show att se fram emot från 13 november till 12 december.

För att julkänslan ska infinna sig även detta år erbjuds nu för ett fåtal lyckliga en oförglömlig afton med artisten Måns Zelmerlöw och komikern Per Andersson på Hamburger Börs. Med "Tomten och Bocken – En slags Julshow" bjuder Måns och Per på musik, humor och spontana upptåg som garanterat kommer få besökaren i rätt sinnes- och julstämning.

Det utlovas egenskrivna låtar, ett magiskt band och en stor dos spektakulärt innehåll med humoristiska inslag. En sprakande kväll som bara måste upplevas. Att dessutom ha med stjärnregissören Edward af Sillén är det som upplagt för en återkommande julklassiker.

"Tomten och Bocken – En slags Julshow" har premiär den 13 november och går under november och december på Hamburger Börs i Stockholm


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket