| 2023-04-26

Köp biljetter med hotellpaket Thåström, Eva Dahlgren & Nicole Sabouné

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter med hotellpaket Thåström, Eva Dahlgren & Nicole Sabouné.

Köp biljetter med hotellpaket Thåström, Eva Dahlgren & Nicole Sabouné - Rosendal Garden Party 11 juni 2023, Rosendal i Stockholm.

Efter ett succéartat 2022 är det nu klart att Thåström ger en enda konsert under 2023. Denna exklusiva spelning äger rum på Rosendal Garden Party på Djurgården i Stockholm 11 juni. Dessutom spelar Eva Dahlgren och Nicole Sabouné samma dag.

Om Thåström
Sveriges ohotat största rockstjärna heter Thåström. Med ett förflutet i bland annat Ebba Grön och Imperiet har han varit högaktuell i fyra decennier. Och han fortsätter att kontinuerligt beröra med sin patenterade industriella blues – alltid nyfiken, alltid relevant, alltid vital. Förra året rörde sig Thåström mellan utsålda arenor och anrika klubbar, som nästan imploderade av nervig urladdning och elektrisk livskraft. Vi är eniga med alla som såg honom då: Thåström är något av det bästa och viktigaste som går att se på en scen. 2023 gör Thåström en enda konsert. Stockholm, Djurgården, Rosendal Garden Party. 11 juni, ses där.

Om Eva Dahlgren
Eva Dahlgren är något så mycket större än innehållet i hennes enorma låtskatt. Hon är en del av den svenska folksjälen, en sann nationalklenod. För många av oss har Eva Dahlgren varit en musikalisk ledstjärna genom livets alla skeenden. Någon som har väglett, tröstat och inspirerat oss hela vägen från kittlande nya möten och livets lyckligaste stunder till uppslitande uppbrott och den enorma sorgen i slutgiltiga avsked. I Eva Dahlgrens musikaliska värld finns det alltid en skönhet i det mörka, ett hopp i det vemodiga och en styrka i att visa sig avklätt skör.

På Rosendal Garden Party gör Eva Dahlgren sin enda Sverigespelning i år. Ta chansen att njuta då hon sätter soundtracket till en av den här sommarens vackraste kvällar.

Om Nicole Sabouné
I surrender sjöng en då uppgiven, 23-årig Nicole Sabouné på en av tidernas fortfarande bästa svenska indierocklåtar. Som tur var gav hon inte upp – varken då eller senare. 2021 släppte Nicole sitt första nya album på sex år. Och det var en strålande återkomst. Om hennes två första skivor var fantastiska, var Attachment Theory än bättre. Med ett mer eftertänksamt anslag, ett vackert mörker och en väldigt genomarbetad produktion fyllde Nicole Sabouné det enorma tomrummet efter sig själv på den svenska indiescenen.

Nu är Nicole aktuell med den nya låten Stop Loving Me och det är bara att konstatera, Nicole Sabouné är bättre än någonsin.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket