| 2022-10-16

Köp biljetter till SISSELS JUL 2023

21-08-knapp-biljett-ticketmaster
Köp dina biljetter direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter till SISSELS JUL 2023

Köp biljetter till SISSELS JUL 2023 i Halmstad 30 november 2023

Ingen jul utan Sissel - hela Skandinaviens juldrottning åker ut på turné 2023!

Sissel har en helt unik förmåga att sprida julstämning och kommunicera med sin publik. Varje år får publiken uppleva en konsert där det oförutsägbara kombineras med de trygga och varma traditioner julen bjuder på. I år gör hon det igen när hon rullar ut med sin julturné "Sissels Jul" i Norge, Sverige och Danmark.

Med sin kristallklara stämma har hon trollbundit publik i hela världen. Utöver att hon har rekordet för det bäst säljande albumet i norsk historia med "Glade Jul" från 1987 har hon också blivit ett namn internationellt i samband med jul. Hon har gjort oförglömliga storkonserter som "Christmas in Vienna" och "Christmas in Moscow" med Plácido Domingo och José Carreras. Hon blev nominerad till en Grammy för julskivan "Spirit of the Season" från 2016 tillsammans med The tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square. Under 2022 samarbetade hon igen med den prisbelönta kören från Utah då de gav ut julskivan "Winter Morning". Hon kan nu också avslöja att det kommer mer nyinspelad julmusik 2023.

Sissel har i flera decennier turnerat i Skandinavien med sina julkonserter, något hon själv betraktar som en av jultidens höjdpunkter. Nu ser hon verkligen fram emot att göra det igen.

-"Konserten ska spegla tiden och musiken vi lyssnar på och behöver fram till julen kommer. Den är glad, vacker, rolig, känslosam och ska beröra.. När du som publik lämnar salen önskar jag att du ska känna att vi upplevde något tillsammans, och att det var unikt och särskilt för dig" säger hon själv.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket