| 2020-01-01
Föreställningar

Köp biljetter till Robert Gustafsson Håller Låda

biljettknapp-köpbiljett-showtic1
Köp dina biljetter direkt via Showtic.se
För biljettfrågor ring Showtic på telefon 0771-13 43 00

Köp biljetter till Robert Gustafsson Håller Låda

Köp biljetter till Robert Gustafsson Håller Låda på Lisebergsteatern i Göteborg den 7 mars 2020

Ett skrattretande föredrag om livet & karriären.

Robert Gustafsson har kallats både genialisk och galen, levande legend och Sveriges roligaste man. Vem är då denna skådespelare, komiker, artist och entreprenör? Hur kom det sig att han en gång lockades av skådespeleriet och vad FÅR han allt ifrån?!

Allt detta kan vi nog aldrig få svar på, men mycket avslöjar han i denna underhållande föredragsshow "ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA – Ett skrattretande föredrag om livet & karriären"

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han "öppnade" dörrar som andra trodde var stängda och på så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde under resans gång vissa avgörande vägval.

Välkommen till detta underhållande och tänkvärda föredrag, som handlar om att våga öppna dörrar som verkar stängda och framför allt - våga se vad som finns bakom dörren! Att ha styrkan att ta sig igenom, för att se vad som väntar på andra sidan!

Denna föredragsshow är humoristisk, inspirerande, entusiasmerade och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

 


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket