| 2020-09-23

Köp biljetter till MEDELMÅTTAN FRÅN HISINGEN – NIKLAS ANDERSSON

21-08-knapp-biljett-ticketmaster
Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

MEDELMÅTTAN FRÅN HISINGEN – NIKLAS ANDERSSON på Rival i Stockholm

MEDELMÅTTAN FRÅN HISINGEN – NIKLAS ANDERSSON på Rival i Stockholm 17 november 2021 och Lunds Stadsteater - LUND 18 februari 2022

Niklas Andersson- Medelmåttan från Hisingen

Det som från början skulle bli en kväll på Draken i Göteborg för Niklas Andersson och hans kärleksfulla föreställning "Medelmåttan Från Hisingen" blev istället en helg, som sedan blev två helger, som sedan blev ytterligare ett par helger. Nu är Niklas uppe i 18 utsålda hus på Draken och han har dessutom sålt ut teatrar i Uddevalla, Borås, Kungälv, Kungsbacka och Stockholm.
Eftersom det har varit slutsålt överallt med över 17 000 sålda biljetter så är det därför otroligt roligt att meddela att Niklas nu släpper tryggheten på Västkusten och ger sig ut på en liten men naggande god Sverigeturné.

"Medelmåttan från Hisingen " – En stand up-föreställning om att växa upp på Hisingen i Göteborg, tiden då allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det mest hippa att dricka i kaffeväg var café au lait. Det är också en kärleksfull resa genom miljonprogram, förortstorg, färg-TV och nattarbetande föräldrar i en del av Göteborg som redan då sågs som ett problemområde för utomstående men som för oss som bodde där var paradiset.

Föreställningens längd ca 90 minuter. Ingen paus


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket