| 2019-09-13
Musik & Show

Köp biljetter alt. hotellpaket till Lisa Nilsson - Kvinnan som är jag

biljettknapp-bokahotellpaket-nojesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

biljettknapp-köpbiljett-ticketmaster1
Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

Köp biljetter alt. hotellpaket till Lisa Nilsson - Kvinnan som är jag

Köp biljetter och hotellpaket till Lisa Nilsson - Kvinnan som är jag, på Rival i Stockholm från den 26 september till den 26 oktober 2019. Från den 31 januari till den 29 mars är Lisa på Sverige turné.

Vill du förgylla kvällen lite extra, så erbjuder Nöjesresor.se ett helt hotellpaket som inkluderar både biljetter och övernattning på hotell. Se blå knapp ovan.

Missa inte Lisa Nilsson som är högaktuell med den helt egna showen "Lisa - Kvinnan som jag är" på Rival i Stockholm i höst. Lisa Nilsson behöver ingen närmare presentation, hon är en pionjär i den svenska soulhistorien med en röst som borde fridlysas. Under hösten 2018 var Lisa Nilsson ute på turné med "Himlen runt hörnet 25 år" som sågs av fler än 30 000 personer.

Lisa Nilssons helt egen föreställning "LISA - Kvinnan som är jag" flyttade in på Rival i Stockholm under våren och showen fortsätter även under hösten på samma ställe. Lisa kallar själv den för "en musikalisk längtansföreställning". Speltid för föreställningen är 1 timme 45 minuter.

Lisa Nilsson slog igenom 1992 med dunder och brak över hela Norden då hon släppte sitt tredje album "Himlen runt hörnet". Några av hennes största hits "Varje gång jag ser dig", "Allt jag behöver" och "Himlen runt hörnet" är från genombrottsskivan. Lisa har sedan släppt elva soloalbum men även lånat ut sin röst och gästat andra artister, bland andra Montserrat Caballé, Mauro Scocco, Bjørn Eidsvåg och Plura.

Lisa Nilsson på turné med sin hyllade föreställning "Kvinnan som är jag"

Hos oss kan ni enkelt boka ert hotellpaket till föreställningarna som inkluderar biljett och boende på centralt hotell.

Är ni en grupp över 15 personer?

Kontakta oss på telefon 08-500 000 40 eller maila grupp@nojesresor.se.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket