| 2023-04-26

Köp biljetter alt. Hotellpaket till Amazing Classics

21-08-knapp-endast-biljett-ticketmaster kopia
Biljetter köps direkt via Ticketmaster.se
För biljettfrågor ring Ticketmasters callcenter på telefon 077- 170 70 70

21-08-knapp-biljett-hotellpaket-nöjesresor
Boka hotellpaket hos Nöjesresor.se.
Paketet inkluderar både biljetter och övernattning. Till vissa evenemang finns även restaurangbesök som tillval.

Köp biljetter alt. Hotellpaket till Amazing Classics.

Köp biljetter alt. Hotellpaket till Amazing Classics på Avicii Arena i Stockholm 5 oktober 2023, Scandinavium i Göteborg 20 oktober 2023 och Malmö Arena 27 oktober 2023.

I den nya föreställningen Amazing Classics kommer Stockholm Concert Orchestra och de folkkära operasolisterna Rickard Söderberg och Malena Ernman att framföra verk från några av tidernas största kompositörer så som Mozart, Tchaikovsky och Puccini. Föreställningen spelas hösten 2023 på några av landets största arenor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Amazing Classics är en ny föreställning där klassisk musik möter underhållning i en spektakulär scenshow. De klassiska verken framförs av symfoniorkestern Stockholm Concert Orchestra tillsammans med de folkkära operasolisterna Malena Ernman och Rickard Söderberg. På scen medverkar även en stor kammarkör samt flera akrobater och dansare. Maria Lundqvist är kvällens värd, som vägleder publiken genom den musikaliska resan.

Malena Ernman:
Malena Ernman är hovsångare och internationellt erkänd mezzosopran och har haft operaföreställningar från Tokyo, Paris, London till Los Angeles. Malena blev ett med hela svenska folket när hon 2009 tog hem segern i Melodifestivalen med bidraget "La Voix", och representerade därmed Sverige i Eurovision Song Contest i Moskva.

Rickard Söderberg:
Rickard Söderberg är en av Sveriges mest folkkära artister med en repertoar som sträcker sig från opera och operett till musikal och pop. Söderberg har under karriären givit ut flera hyllade skivor och böcker och programledde i flera år P2s mest lyssnade podd, Operahuset. Nästan lika omtalad som för sin sång är Rickard för sitt engagemang för mänskliga rättigheter och HBTQIA-frågor och han är en stark röst i kulturdebatten.

Maria Lundqvist:
En av våra mest folkkära och framstående skådespelare Maria Lundqvist, är belönad med både svenska och internationella priser. Under de senaste 40 åren har vi sett henne på film, i tv-serier och på scener överallt i landet. Senast i den rosade julkalendern "Kronprinsen som försvann" på SVT. På scenen har Maria precis avslutat flera års turnerande med sin egna föreställning "Om att våga flyga" samt den kritikerhyllade "Shirley Valentine".

Stockholm Concert Orchestra kommer under kvällen på̊ ett unikt sätt framföra verk från några av tidernas största kompositörer så som Mozart, Tchaikovski och Puccini. Medverkande på scenen har vi även i Stockholm; Helen Stureborgs Kammarkör, i Göteborg; Göteborgs Domkyrkas Goss- och Flickkörer, och i Malmö; Petri Sångare.


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket