Infinite Moves

KONTAKTA:

Infinite Moves
Emelie Andersson

»Hemsida

072-900 99 82


  • INFORMATION

Infinite Moves | Ljusshower & Eldshower

Vi bjuder på eldshower och ljusshower av högsta kvalité med artister i världsklass. Våra solo- och duo-shower passar utmärkt både för den mindre publiken men även den större publik som till exempel en sittande festivalpublik. 

Eldshow

Våra eldshower är av högsta kvalité med artister i världsklass. Infinite Moves skapar unika shower genom att kombinera hög teknisk nivå med harmoniska koreografier. Showerna är en helhetsupplevelse där elden står i centrum.


Ljusshow

Med en ljusshow skapar vi en magisk och innovativ känsla till Ert event. Vi använder oss av den senaste teknologin inom LED och pixelutrustning. Våra ljusshower passar perfekt både för inomhus- och utomhusmiljö. Ni väljer själva om ni önskar boka en separat akt eller en hel föreställning.

Pixel poi
Bilder och mönster synkroniseras till musik och dans. Våra pixel poi är programmerbara och vi kan låta de bilder eller loggor du önskar bli en del av showen. Pixel poi kan bokas som en separat akt med antingen en eller två artister.

Rockringar
Rockringarna manipuleras på golvet, på kroppen och i luften. Med den senaste LED-teknologin skapar rockringarna vackra ljusmönster. Rockringarna kan bokas som en separat akt med 1 till 3 artister eller som en del av en show.


Mingelartisteri

Vill du skapa en unik upplevelse till ditt event? Då kan du låta våra artister vara dem som välkomnar, mingla runt bland gästerna eller varför inte bjuda på champagne. Här står karaktär och kostym i centrum. Genom konceptet mingelartisteri ger vi en upplevelse utöver det vanliga men utan att skapa folksamlingar.


Cirkusskola och barnföreställningar

Alla Infinite Moves föreställningar passar publik i alla åldrar men vi har också föreställningar speciellt framtagna för barn. Våran pedagogiska verksamhet och barnföreställningar besöker ofta skolor, köpcentrum och familjedagar.


Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.
Bästa hälsningar 
/ Emelie Andersson, Producent och Artist, Infinite Moves

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket