Wedins Varieté

KONTAKTA:

Wedins Varieté
Karl Wedin
Utgår från Gävle
  • Gävleborgs Län

»Hemsida

070 - 537 36 43


  • INFORMATION

WEDINS VARIETÉ - FAMILJEVARIETÉ & CIRKUSFÖRESTÄLLNING

Wedins Varieté består av Kalle Wedin och har sedan 1990 verkat som varietéartist. Under åren har Kalle medverkat vid åtskilliga krogshower, folkparksturnéer, event, teaterproduktioner, familjeföreställningar, skapande skola projekt och projektuppdrag.

Familjevarieté

En humoristisk familjevarieté för alla. Det är på riktigt och riktigt roligt!
I föreställningen möter vi galenpannan Mr K och får själva vara med och påverka föreställningen. Mr K plocka fram sin morfar Alfreds gamla väskor som är fulla med konstig cirkusrekvisita. Mr K tar tillsammans med barnen reda på hur man ska använda alla möjliga och omöjliga cirkusgrejer. Alltså en sorts interaktiv cirkus-instruktions-show för hela familjen. Bra familjeunderhållning!

Kan sopsortering vara kul?

I föreställningen Soprent får ni träffa Lillsopan, Storsopan, Sop-Sven samt Elin. En knasigt rolig föreställningen om sopsortering. I föreställningen bjuds ni på musik och cirkuskonster samt lär er om sopsortering och återvinning. ​​​​Spelas i klassrum och som offentlig föreställning.

Workshop för alla åldrar

Workshop i jonglering och andra cirkuskonster och hålls direkt efter show. Kalle har lärt 10 000 tals barn och vuxna att jonglera. Johan har jonglerat i mer än 25 år och räknas som en av de bästa i världen. Han håller ofta workshops i samband med sina föreställningar. Vi har naturligtvis med oss det material som behövs för jongleringen, och använder det som finns i t ex gympasal.

​​​​​​​En bonus är att hela familjen kan vara med utan att få tråkigt. Showerna är kul för alla, och workshopen anpassar vi efter de som är med!

Kalle Wedin är Cirkus-Kalle och har de sedan 1992 arbetat som varietéartist. Cirkus-Kalle har även arbetat som lärare i Cirkus på Cirkusutbildningen vid Vasaskolan i Gävle samt som cirkuspedagog åt Kulturskolan.

Cirkuspedagog

Kalle Wedin är Cirkus-Kalle och har sedan 1992 arbetat som varietéartist. Cirkus-Kalle arbetade även som lärare i Cirkus på Cirkusutbildningen vid Vasaskolan i Gävle samt som cirkuspedagog åt Kulturskolan i Gävle. De senaste åren har Cirkus-Kalle i Skapande Skolas regi arbetat som cirkuspedagog och lärt ut olika discipliner inom ämnet cirkus till lärare och elever. Ämnet cirkus är brett och innehåller många olika lustfyllda moment, discipliner & övningar vilka alla ger färdigheter som är till stor nytta även utanför manegen. 

Med Cirkusundervisning får man på ett underhållande och pedagogiskt sätt uppmärksamma och utveckla, öva upp, fokusering, koncentration, tålamod, motorik, koordination, disciplin, styrka, smidighet, mod, samarbetsförmåga, m.m.

Varmt välkomna att kontakta oss!

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket