Gavlerinken Arena

KONTAKTA:

Gävlerinken Arena
Peter Jensen
Gavlehovsvägen 13
806 33
Gävle
  • Gävleborgs Län

Maxkapacitet: 3000
Sittande matgäster: 500

  • INFORMATION
  • KARTA

Gavlerinken Arena i Gävle | Multiarena för events

Gavlerinken Arena i Gävle är en multiarena som erbjuder lokaler för event, konferens, konsert, mässor, mingel & idrottsevenemang...

I Gavlerinken Arena kan du skapa både små och stora upplevelser för dina gäster. Här finns kapacitet för stora kongresser och events, men även för möten i intima möten och sammanhang. Arenan har en stor variation i sina lokaler. Många utrymmen som kan användas fantasirikt - allt från det lilla grupprummet för konferens till arenans vackra entréhall för mingel. Den stora isytan används för riktigt stora events.

EVENTARENA I TOPPKLASS

I Gavlerinken Arena finns möjlighet att ordna både stora och små event. Här får den stora konserten plats likväl som banketter, personalfester och andra typer av event. Arenan har en fantastisk entréhall som är ljus och rymlig och kan förvandlas efter önskemål. Under åren har vi haft både banketter, personalfester, föreläsningar och utställningar i entréhallen.

BOKA KONFERENS I GAVLERINKEN ARENA

I Gavlerinken Arena kan du arrangera det perfekta mötet helt utifrån dina önskemål. Gavlerinken Arena är verkligen möjligheternas arena.

Heldagskonferens med hel pension
(Fika förmiddag, lunch, fika eftermiddag samt vatten, frukt och godis)
Pris 384 kr/person exkl moms.

Halvdagskonferens med hel pension
(Lunch, fika, samt vatten, frukt och godis)
Pris 300 kr/person exkl moms.

MÄSSOR & UTSTÄLLNINGAR

I Gavlerinken Arena finns stora utrymmen som passar sig väl för mässor och utställningar. Den stora isytan blir en perfekt mässhall när du har en stor mässa. För mindre mässor och konferenser finns både entréhallen och publikgångarna tillgängliga som utställningsytor.

Varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer.
Ni är även välkomna hit för en visning. 

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket