Tobias Chilli

KONTAKTA:

Tobias Chilli
Skåne / Hela Sverige

»Hemsida

070-99 88 221


  • INFORMATION

Tobias Chilli - Trollkarl i Malmö, Helsingborg... Skåne!

Behöver du det där lilla extra som får dina gäster att häpnas av förvåning! Boka en galen show med Trollkarl/entertainer Tobias Chilli. Han är en galen trollkarl som mixar ihop trollerishowen med jonglering och livsfarliga volter. 

BOKA TOBIAS CHILLI TILL FIRMAFEST, BRÖLLOP & PRIVATAFESTER...

SHOW
Med 17års erfarenhet i att uppträda i alla möjliga och omöjliga sammanhang anpassar Tobias sig lätt till olika sorters event, både stora och små. Showen varierar sig från att vara vacker och fin, till bli galen och fartfull, till att senare fokusera på humor och skratt. Han är känd i branschen för att sticka ut och ge en lite annorlunda upplevelse som publiken inte tidigare har sätt. Det är en fartfull show byggd för att får publiken att skratta, bli chockad och imponerad. Den vann SM priset som Sveriges bästa underhållande akt 2011 och består av flera överraskningar. Ibland börjar föremål att sväva, ibland är det massa musik full fart och helgalet, ibland försvinner saker och ibland får hela publiken själva vara med och göra konstiga och roliga rörelser. I denna unika show går ingen säker, allra minst Tobias själv!

MINGEL MAGI
Mingelmagi är den starkaste typen av trolleri då allt blir personligt och sker mitt framför näsan på gästerna. Med 15 års erfarenhet och silver i magi SM i kortmagi räknas Tobias som en av Sveriges skickligaste mingelmagiker. Han kom vidare i Talang med sin kort-akt och har därefter vart med i en rad olika program och medier. Tobias mingelmagi passar bra vid fikat, fördrinken, öppet hus osv.

BARN & FAMILJEUNDERHÅLLNING

BARN & FAMILJESHOW
Tobias har kört underhållning på ett hundratals tal skolor, barnkalas, festivaler, barnens dag, världens barngala, festivaler, djurparker m.m Förutom Talang TV4 så har han även deltagit i barnprogrammet Rampljuset som de flesta barnen känner till. Han blev framröstad som en av 49artister och tog brons i finalen, det är samma show som han vann trolleri SM priset med som Sveriges bästa underhållande show och det är nu den showen som jag framför på många av mina uppträdanden. Det som gör showen unik mot andra trollkarlar är framför allt variationen, Tobias varierar mellan humor, roliga rörelser, trolleri, jonglering och kan spontant även slänga sig i en galen volt. Därför händer det nya och spännande saker under hela föreställningen och det blir aldrig tråkigt. 


Tobias Chilli's meritlista:
Talang 2014 - TV5, SM pris i Sveriges bästa underhållande akt 2011, Silver i SM trolleri 2011, Mellansvensk mästare i trolleri, Talang 2010 - TV4, Talang 2009 - TV4, Världens barn-galan, Rampljuset i SVT, Total blackout - TV5 mm...


TOBIAS BOKAS FÖRETRÄDESVIS I SÖDRA SVERIGE
Då jag bor i södra Sverige så bokas jag gärna till både privata fester och firmafester i framföallt Malmö, Helsingborg och Lund med omnejd. Men hör gärna av er - Jag är inte omöjlig :)

Varmt välkomna att kontakta mig!

Skickaförfrågan1-160

1-facebookFölj mej på Facebook

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket