Systrarna K | Barnunderhållning

KONTAKTA:

Systrarna K | Barnunderhållning
Åsa & Karin Karlson

»Hemsida

070-589 05 49
070-390 89 11


  • INFORMATION

HÄRLIG BARNUNDERHÅLLNING MED SYSTRARNA K

Systrarna K bjuder på härlig och medryckande barnunderhållning som passar på såväl festivaler som familjedagar... Systrarna K sjunger barnens bästa sånger och showar som både prinsessor och troll. Ring och boka direkt!

Välj mellan några olika teman:

En svängom i Astrids värld

Populär barnunderhållning! Det blir både tokigt, roligt och spännande när ni väljer 'En svängom i Astrid Lindgrens Värld'! Föreställningen innehåller både sång och musik från det allra bästa av Astrid Lindgren. 

Tänk er två prinsessor som är ute på en resa i världen och hamnar i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. I resväskorna som är med, finns saker nerpackade som passar in hos Pippi Långstrump, Karlsson på taket, Sjörövarfabbe, Saltkråkan, Madicken och Emil & Ida...

Från 4 år och uppåt.
Ca 45 minuter lång.

Trulles visor

Trulle är ett snällt och klokt litet troll, som bor i ett eget hus som han byggt långt in i skogen. Där bor han med sin bästa kompis, trollflickan Trulsa och där bor också det lilla rimdjuret Rim-Tim. Runt om i skogen bor Trulles släktingar och alla hans vänner. Trulle är en duktig uppfinnare och har uppfunnit en språkstege som har fem stegpinnar. Dessa är: Rim, Meningar, Ord, Stavelser och Ljud.

Trulle och Trulsa tar med oss till skogen och klättrar uppför stegen. Under denna barnshow sjunger vi sånger som Bim Wikström skrivit.

Från 5 år till ca 9 år.
Showen är 45 minuter lång.

Barnens bästa sånger

En barn- och familjeföreställning!
Vad som helst är möjligt när det handlar om Barnens bästa sånger. Här bjuds det på rörelsesånger och melodier från Astrid Lindgren, Gullan Bornemark, Mora Träsk, Babblarna, Disney och Electric Banana Band som blandas med det senaste från dagens hitlåtar!

Showen kan anpassas enligt önskemål.
Ca 30 – 60 minuter.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer info och bokning!
/ Åsa & Karin Karlson

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook!


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket