Sjung med Pettson & Findus

KONTAKTA:

Sjung med Pettson & Findus
Sven Hedman
724 62
Västerås
  • Västmanlands Län

»Hemsida

072-727 51 55


  • INFORMATION

SJUNG MED PETTSON & FINDUS

pettson-findus-liten

'Sjung med Pettson & Findus' är en fartfylld och rolig föreställning fylld med sång och musik tillsammans med Sven Hedman och Fanny Wistrand.

När Sven kommer in med den gula hatten ser alla att det verkligen är Pettson som kommer. Under sina 27 år med Pettson har Sven gjort över 2000 föreställningar och skrivit mer än 70 sånger, och dessa är stommen i föreställningarna. Fanny Wistrand är med sin musikalitet och sitt levande kroppsspråk ett perfekt komplement som en fartfylld och sprallig Findus.

Det är en verklig familjeföreställning, där det brukar vara nästan lika många vuxna som barn i publiken. Och det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser. Alla verkar gilla Pettson.

Sedan Sven och Fanny började sitt samarbete för fyra år sedan har de hunnit med över 300 föreställningar runt om i Sverige. De tar publiken med storm, både stora och små får vara med och sjunga hela tiden.

De har turnerat över stora delar av Sverige på teatrar och folkparker, festivaler och skolor. Till många platser återvänder de år efter år. Oftast spelar de på egen hand, men de har också spelat med många stora orkestrar, som t ex Gävle Symfoniorkester och Wermlandsoperans orkester och Blåsarsymfonikerna i Stockholm och många fler.

Föreställningen passar också utmärkt för skolor och förskolor, där barnen får lära sig fyra sånger i förväg. Då gör vi två föreställningar per dag för samma pris.

Målgrupp: Barn 5-9 år och familjer
Speltid: ca 40 - 45 minuter
Föreställningen ges med tillstånd av Drakens Teaterförlag.
Pris: 16 000 kr + 30 kr/milen i resa från Västerås


SJUNG MED PETTSON , FINDUS & HÖGSTA HÖNSET

pettson-findus-hönset
Välkommen att boka en fartfylld och rolig familjeföreställning fylld med sång och musik och allsång.

I över 25 år har Sven Hedman turnerat med sina Pettsonsånger. Först med Bröderna Slut, sedan på egen hand och de senaste sex åren tillsammans med Fanny Wistrand, som en perfekt sprallig och musikalisk och dansant Findus. Nu är även högsta hönset, Prillan, med i showen. Prillan spelas av den multibegåvade saxofonisten Bengt Kyllinge.

'Sjung med Pettson, Findus & Högsta Hönset' är en överraskande föreställning med mycket tokerier och överraskningar och naturligtvis mycket allsång med både barn och vuxna. Det är en verklig barn- & familjeföreställning, och det är härligt att se alla skratta tillsammans och sjunga av hjärtats lust till Sven Nordqvists välkända och älskade berättelser. Alla verkar gilla Pettson.


 

SJUNG MED PETTSON & PRILLAN

pettson-prillan
'Sjung med Pettson & Prillan är en härligt galen familjeföreställning med mycket musik. Den alltid lika populäre gubben Pettson och högsta hönset Prillan sjunger om livet på gården och i hönsgården. Det blir spelglädje och allsång, många tokerier och många skratt. Både barn och vuxna känner igen historierna om Pettson och Findus, så det är bäddat för ett härligt sångäventyr.

Sven Hedman har gjort musiken och spelar Pettson, vilket han gjort i 25 år vid det här laget.  Det har blivit över 2000 föreställningar genom åren.

Prillan, högsta hönset, spelas av den mångsidige Bengt Kyllinge. Här blir det mycket saxofon och mycket kackel. Katten Findus följer med som docka, och barnen får ibland själva vara Findus i sångerna och hjälpa Pettson att hitta sina saker. En härlig familjeföreställning där både barn och vuxna kan ha lika roligt.

Målgrupp: Barn 5-9 år och familjer
Speltid: ca 40 - 45 minuter
Föreställningen ges med tillstånd av Drakens Teaterförlag.
Pris: 16 000 kr + 30 kr/milen i resa från Västerås


På grund av Coronan är årets sommar-folkparksturné tyvärr inställd, men vi hoppas komma tillbaka nästa år. Nästa spelning är på Djurens Dag på Solvalla 29 augusti 2020. Välkomna med bokningar inför hösten.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer info och bokning.

/ Sven Hedman

skickaförfrågan-knapp-profil

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket