Golfbaren Aspudden i Stockholm

KONTAKTA:

Golfbaren Aspudden
Hans Olofsson
Hövdingagatan 14
Aspudden, Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-618 61 05


Maxkapacitet: 100

  • INFORMATION
  • KARTA

MINIGOLF & MAXIMYS PÅ GOLFBAREN ASPUDDEN

Golfbaren Aspudden minigolf är det självklara sommarhänget. Hit kan gästande företag ta med personalen eller kunderna för att uppleva minigolfen från sin bästa sida. Med lång erfarenhet av minigolf för grupper och event ser vi till att ni får en trevlig och avkopplande stund hos oss. Minigolf är en perfekt aktivitet för en grupp på ca 10-100 personer. Alla kan vara med, det är socialt och avkopplande, lekfullt eller tävlingsinriktat. Vi hjälper er att lägga allt på rätt nivå för en lyckad kväll.

Samla släkten, dra ihop kompisgänget eller after worka med kollegorna. Vi bjuder på en hejdundrande minigolfupplevelse med guldkant! Kolla in våra combos som passar både små och stora sällskap.

BOKA EN COMBO

Oavsett om det handlar om afterwork, en kickoff eller möhippa, svensexa, konferens eller kalas med tjocka släkten är Golfbaren med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små till stora sällskap. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop några combos. Skulle inget av förslagen kännas helt rätt, så hör av er så skräddarsyr vi något som passar just er.

SOMMAR - AW | 10 - 100 personer

Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemangWraps och chips
Pris 300 kr/per person (280 kr exkl. moms)

Det finns afterwork – och så finns det afterwork. Slå dig fri från trånga kontor, trista möten eller planlöst slösurfande och fyll ögonen med grönska, sinnet med kluriga minigolfutmaningar och magen med lite lättra tilltugg. Välkommen till Golfbaren Aspudden på Sommar Afterwork! Alldeles egen instruktör som tar hand om er under hela upplevelsen ingår!

SOMMARFEST | 10-100 personer

Välkomstbubbel, Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang, Stenugnsbakad pizza på banan
Pris 450 kr/per person (410 kr exkl. moms)

Frossa i sommar i vår oas med bulliga träd, en bistro under blåhimlen och tävlingsklassade banor som tar minigolfen på största möjliga allvar. Addera läckra delikatesser och utvald dryck och du är på god väg att skapa ett sommarminne av rang!

Förutom våra baspaket gör vi allt för att just ert arrangemang skall bli minnesvärt, exempel på tillval som offereras separat, i de flesta fall helt enligt självkostnadsprincip: Extra medaljer / priser / prisutdelning. Ensamrätt till banan. Egen bar & servis, drinkbiljetter. Fotografering och filmning under eventet. Dj / trubadur / speaker.'

Varmt välkomna till Golfbaren Aspudden i Stockholm!
Se säsongens öppettider på vår hemsida.

skickaförfrågan-knapp-profil

När det inte är sommar, så får ni gärna besöka vårt inomhusställe
» Swing by Golfbaren i Vasastan

Se även våra andra anläggningar:
» Golfbaren Kristineberg i Stockholm
» Golfbaren Jungfrusund i Stockholm

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket