Golfbaren Kristineberg

KONTAKTA:

Golfbaren Kristineberg AB
Hans Olofsson
Hjalmar Söderbergs Väg 10b
112 52
Stockholm
  • Stockholms Län

»Hemsida

08-618 61 05


Maxkapacitet: 144

  • INFORMATION
  • KARTA

INGEN SOMMAR UTAN MINIGOLF PÅ GOLFBAREN I STOCKHOLM

Vi ser sommaren som ett kretslopp av händelser, spontana utflykter och aktiviteter som löser av varandra och tillsammans skapar en större helhet - den perfekta sommardagen!

Sväng förbi Golfbaren Kristineberg efter ett dopp vid Fredhällsklipporna eller ladda upp med boll och klubba innan nästa äventyr väntar. Vi är din oas i det kungsholmska myllret och ditt stopp på vägen. Att vi sedan bjuder på riktigt vass minigolf och en bedårande bistro gör ju inte saken sämre!

Droppa in som du är eller skräddarsy ett event för kompisgänget eller företaget. Minigolfen kostar 100 kr för vuxna (150 vid förbokning och garanterad plats), 80 kr för ungdom/student och 60 kr för barn upp till 12 år.

BOKA EN COMBO

Oavsett om det handlar om afterwork, en kickoff eller svensexa, möhippa, konferens eller kalas med tjocka släkten är Golfbaren med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små till stora sällskap. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop några combos. Skulle inget av förslagen kännas helt rätt, så hör av er så skräddarsyr vi något som passar just er. Vi styr upp events för grupper på upp till 144 personer.

SOMMAR - AW | 10 - 100 personer

Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang, Wraps och chips
Pris 300 kr/per person (280 kr exkl. moms)

Det finns afterwork – och så finns det afterwork. Slå dig fri från trista möten, trånga kontor eller planlöst slösurfande och fyll ögonen med grönska, sinnet med kluriga minigolfutmaningar och magen med lite lättra tilltugg. Välkommen till Golfbaren Kristineberg på Sommar Afterwork! Alldeles egen instruktör som tar hand om er under hela upplevelsen ingår!

SOMMARFEST | 10-100 personer

Välkomstbubbel, Minigolf med egen instruktör och tävlingsarrangemang, Stenugnsbakad pizza på banan
Pris 450 kr/per person (410 kr exkl. moms)

Frossa i sommar i vår oas med bulliga träd, en bistro under blåhimlen och tävlingsklassade banor som tar minigolfen på största möjliga allvar. Addera läckra delikatesser och utvald dryck och du är på god väg att skapa ett sommarminne av rang!

EVENTS

Utmana chefen, sommarfiera affärslunchen eller lär känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, proffsiga spelvärdar och ett härligt sommarprunk ger vi er The Minigolf Experience.

Förutom våra baspaket gör vi allt för att just ert arrangemang skall bli minnesvärt, exempel på tillval som offereras separat, i de flesta fall helt enligt självkostnadsprincip: Extra medaljer / priser / prisutdelning. Ensamrätt till banan. Egen bar & servis, drinkbiljetter. Fotografering och filmning under eventet. Dj / trubadur / speaker.

Varmt välkomna till Golfbaren Kristineberg på Kungsholmen i Stockholm!

 skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

VÅRA ÖVRIGA MINIGOLF-ANLÄGGNINGAR

» Golfbaren Aspudden i Stockholm
» Golfbaren Jungfrusund i Stockholm

Och när det inte är sommar, så får ni gärna besöka vårt inomhusställe
» Swing by Golfbaren i Vasastan

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket