onsdag 24 januari | 10:05 2024

Eventmarket fyller 26 år som sökportal!

240124-mailhead-vi-fyller-26ar

Kan det verkligen vara sant?!
Jo, det är det :)

För exakt 26 år sedan, på dagen, så åkte vi ner till Göteborg och byggde upp en orange monter på sisådär 12 kvadrat. Montern på Eventdagarna i Eriksbergshallen var bokad sedan länge, samtidigt som våra tekniker fortfarande satt och kodade ettor och nollor för brinnande livet. Vi hade såklart varit inne i en slags demo-miljö, för att kolla att länkar och struktur funkade. Men jag lovar... först när vi satt och åt frukost på hotellet, någon timma innan mässan slog upp portarna - ja då låg den skarpa sajten uppe. Sökportalen eventmarket.se var född!

På mässans första dag, teckande de första branschaktörerna medlemskap. Jag minns så väl att det var Lindau Produktion med Janne Lindau och Totte Freidenfelt i spetsen, Imitatören Jan Wolfhagen, teknikföretaget Frema samt Doorman Service...

Idag, 26 år senare, så jobbar vi fortfarande med världens roligaste jobb. 4 medlemmar har utökats till nära 1000 st profilsidor. Allt ifrån artister, föreläsare och aktiviter till uthyrningsföretag, eventlokaler och vakbolag...

» Läs om vår resa från -98 fram till idag!

Vi ser verkligen fram emot 2024. Det känns som att det kommer bli ett bra år. Förutom att låta kategorin Artister & Underhållning växa än mer, så kommer vi även utöka Föreläsare och Catering samt även skapa en ny kategori; Foodtruck!

Stort tack till alla besökare som dagligen använder eventmarket.se för att skapa kontakter med event- & mötesbranschen. Och stort tack till alla medlemmar som berikar utbudet på sajten.
Utan er vore vi inget.

Nu blir det tårta, för här ska firas!

Kram Jennie & Johnny Sterner
(Ägare och den dagliga drivkraften bakom eventmarket.se)

 

Läs mer: Artiklar

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket