Stardust Coverband

KONTAKTA:

Stardust Coverband
John Berglund

»Hemsida

0700-78 35 44


  • INFORMATION
  • REFERENSER

Coverbandet Stardust

Coverbandet STARDUST erbjuder en färgsprakande musikshow som blandar de stora rockhitsen (Bon Jovi, Europe, AC/DC m.fl) med gamla godingar (Elvis, Creedence, Stones, Beatles m.fl), svenska allsångsklassiker (Gyllene Tider, ABBA, Tomas Ledin m.fl) och nyare partyhits från dagens topplistor (Swedish House Mafia, Danny,Avicii, Robin Stjernberg m.fl)

En spelning med STARDUST kan lätt anpassas till rockpuben, dansklubben eller firmafesten. Vi tar gärna emot önskemål om det är någon speciell låt ni önskar oss framföra och kan även erbjuda live-karaoke om någon ur publiken önskar framföra en låt tillsammans med oss.

STARDUST lägger stor vikt vid den musikaliska kompetensen samt ljudkvalitéen. Vi spelar på högklassig utrustning och lägger stort fokus på den visuella delen med snygga scenkläder och en approach att verkligen HA KUL och underhålla publiken. Det är viktigt för oss att leverera kvalité och god stämning.

Bandet består av fyra unga, men rutinerade musiker med bred erfarenhet, musikalisk kompetens och ett förflutet inom såväl jazzen som pop/rock/hårdrock. Sättningen är gitarr/sång, gitarr, bas, trummor ibland även med en femte medlem på keyboards.

  • John Berglund - Bas
  • Anders Lind - Trummor
  • Robin Ahnlund - Gitarr
  • Anton Dromberg - Keyboard

Medlemmarna i bandet är skolade frilansande musiker med stor erfarenhet av många olika aspekter av nöjesbranschen. Bandets medlemmar har bl.a. arbetat med artister som Amy Diamond, Brolle, Janne Schaffer, Markoolio, Nordman, Magnus Bäcklund, Kicki Danielsson, Jimmy Jansson, Uno Svenningsson m.fl.

Bokar ni oss - STARDUST - så får ni ett gäng duktiga, rutinerade musiker som siktar på att leverera en show ni sent ska glömma!

1-facebookFölj oss på Facebook

1-youtubeSe oss på Youtube

REFERENSER / SAGT OM STARDUST:

1-referens

Detta måste vara Sveriges bästa coverband. Såg dom på en Finlandsbåt och dom var så bra så klockorna stannade!
/Tony Walter / Fd trummis i Lee Kings

"Senast jag trodde på ett band såhär mycket var 1993. Det bandet hette Jones & Giftet" (sedermera KENT)
/Janne Lindau, Lindau artist och talare AB

Fantastiskt att det kan låta såhär fett om en trio! (Sagt angående triogig i Edsbruk)
/Simon Everhult, Emmaboda

Toppenbra!! 5/5
/Vicktoria Säll, Kinna Stadshotell

Vi hade Stardust på vårt bröllop nu i Lördags (7/7) och kan bara säga att Helvete vad bra dom är. Musiken på festen blev helt grym tack vare dom. Otroligt proffsiga på och av scenen. Tusen tack och vidare efosra gärna detta mail till dom.
/Anders Borg

Tack för en oförglömlig kväll!! Alla gästerna inklusive jag själv är supernöjda. Jättebra låtlista och kul att se även ni hade kul på scenen. Kommer att rekommendera er varmt i framtiden! "
/Åsa Berggren- "Hollywoodfilmpremiär" i Almunge (40års fest) 0707-21 01 64

Vi är grymt nöjda med bandet som fick igång oss! Det blev en sån klassisk avslutning där vi ropade " en gång till, en gång till" :)
/Thomas Sjöström, privatgig, Stockholm 26/1 - 2013

Fetaste första set jag någonsin sett!
/Ljudtekniker på Cinderella

Bland de bättre band vi haft här på flera veckor!
/Kryssningschef på Cinderella

Ni är otroligt duktiga och talangfulla med tanke på eran låga ålder blir man ju nästan rädd hur skickligt ni hanterar era instrument
/Musiker, Silja Line


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket