POPCORN | Partyband

KONTAKTA:

POPCORN

»Hemsida

070-143 40 85


  • INFORMATION

BOKA PARTYBANDET POPCORN

Partybandet POPCORN är ett event- & coverband med en bred repertoar och hög underhållningsfaktor. Vi spelar allt från 60-talet och framåt inom pop, rock & soul m.m. VI skräddarsyr vår repertoar så att du som kund skall få den bästa tänkbara upplevelsen och att publik har lika kul som vi kommer ha när vi spelar för er.

Se och lyssna på oss!

Fullt ös eller avskalat för tex. mingel...

Partybandet / coverbandet POPCORN bokas till olika event, företagsfester och kickoffer men även till privata fester, bröllop och tillställningar. Vi bjuder på fullt ös eller helt avskalat.  Vi jobbar alltid nära kunden och skräddarsyr vår repertoar så att den skall passa kundernas önskemål.

För party och fester spelar vi covers som sträcker sig från 60-talet fram till dagens största hits, allt inom pop, rock, disco, soul, m.m. Men vi erbjuder även mer avskalade spelning till te.x. mingel, middagar, vigsel m.m. Detta kan även framföras av piano/sång-duo för de mindre evenemangen.

POPCORN är ett band på 5 medlemmar som träffades i Stockholm tack vare gemensamma musikstudier. Vi fann snabbt varandra och vår gemensamma kärlek till musiken. När man bokar oss, handlar kvällen om kunden och vi gör allt vi kan för att Ni ska känna att Ni fått precis vad Ni ville ha till Er underhållning.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer info eller bokning!
/ POPCORN

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

Referens-400-ny

REFERENSER

Popcorn spelade på vårt bröllop och WOW! De gjorde hela festen! Fantastiskt ös och bra urval av musik så alla generationer kunde vara med och dansa! Vi kunde inte vara nöjdare! 10/10
/ Bröllop aug 2019

Popcorn spelade på vårt bröllop vid tre tillfällen, på tre olika platser. I kyrkan solosång och pianospel, på drinken instrumental jazz och på bröllopsfesten var det full fest. Vi är så otroligt nöjda! Fantastiskt duktiga, härliga och proffsiga! Grymma! Så enkla och trevliga att ha att göra med också och det kändes tryggt och roligt hela vägen.
Rekommenderar Popcorn starkt och de är ett självklart val vid nästa fest!
/ Bröllop aug 2019

Vi kan verkligen rekommendera bandet! Bra drag från start! Trots blandade åldrar på gästerna passade låtarna mycket väl. Fick även möjlighet att önska egen låt för en grej. Så duktiga musiker! Många av gästerna undrade vad det var för band och de tyckte att ni var så bra! Stort tack!
/ Födelsedagsfest aug 2019

Vi hade äran att få uppleva Popcorn i februari. Det var fantastisk bra! Duktiga både med instrument och röster! Dansgolvet fylldes snabbt och Popcorn var mycket uppskattade. Dessutom ett trevligt gäng! Vi är så glada att vi valde just er att underhålla gästerna. TACK!
/ Företagsfest feb 2019

Popcorn spelade på vårt bröllop sommaren 2018 och vi (och våra gäster) va jättenöjda.
Bandet leverade verkligen en helkväll.
/ Bröllop jun 2018


ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket