Megasound Stage Event Group

KONTAKTA:

Megasound Stage Event Group
Roger Hammarström
Rallarvägen 37
184 40
Åkersberga

»Hemsida

0735-30 11 30


  • INFORMATION

MEGASOUND SER TILL ATT NI SYNS OCH HÖRS!

Megasound Stage Event Group levererar bästa tänkbara ljudteknik och ljusdesign, bildteknik, streaming, scener / mobilscen, backline, tekniker, regi och artister för event, möten, fest, konserter & mässor...

Styrkan med Megasound Stage Event Group är erfarenheten och nätverket och samarbetet med alla duktiga partners och leverantörer som vuxit fram under 30 års skapande av event och konserter, teater, turnéer.  Många tillsammans gör även det omöjliga möjligt!


 

Ställ inte in - Ställ om till digitala möten!

Vi på MegaSound hjälper er att flytta er presentation eller konferens till internet med hjälp av streaming. Direktsändning - till era kunder eller medarbetare interaktivt direkt eller inspelning för senare sändning!

Vi erbjuder studioyta, kontrollrum, 3-kameraproduktion och flera interaktiva skärmar samt komplett ljudproduktion för digitala möten & events...

Men önskar ni så tar vi med oss tekniken och kommer till er!

Vi finns geografiskt på många platser i Sverige och hjälper er med hela peoduktionen, stort eller litet.

» Klicka här för att se filmen där vi berättar mer:

megasound-ställom


HYRA MOBILSCEN ELLER TRAILERSCEN
BEHÖVER NI hyra en mobil scen eller trailerscen? Då har NI kommit rätt! Megasound Stage Event Group hyr ut och levererar mobilscener med eller utan teknik i olika storlekar främst i Stockholmsområdet, men även till andra delar av vårt avlånga land eller på turné. Riggning och rivning ingår.

HYRA LJUD, LJUS & SCENTEKNIK
Hos oss kan ni även hyra ljud, ljus, bild och scenutrustning för alla typer av evenemang. Vi erbjuder prisvärda ljud & ljuspaket att hyra till fest och event! Samt bildteknik, regi och artister.
Välkommen in op vår hemsida för mer information.

EVENT & KONFERENS
Inget event är för litet eller stort. Kontakta oss för offert.

Megasound har många års erfarenhet och är mån om att erbjuda er det allra bästa! Vi levererar ljudteknik, ljudanläggning, ljusdesign, ljudtekniker, ljustekniker, scenljus, eventteknik, scenteknik, scen / mobilscen / mobila scener och mycket annat till ert event!

skickaförfrågan-knapp-profil

STAGE EVENT GROUP BESTÅR AV:


rogr-hammarström-rund

ROGER HAMMARSTRÖM

Techn. Manager and Owner
Sound and Lightdesign
+46 735 301130
» Skicka mail

Roger är en erkänd multitekniker, live- ljudexpert och ljusdesigner när det gäller show och scenproduktioner. Han har jobbat med såväl den svenska artisteliten som kungligheter och några internationella artister under åren. Roger har under sina år i branschen startat både Eastcoast Audio & Lighting, WHETAB och Mobilscen.nu. Nu går alla bolag under samma namn; Stage Event Group. I gruppen ingår även artistportalen Showgruppen.sen som drivs tillsammans med Janne Börjeson.


calle-belin

CALLE BELIN

Tekniker
+46 708 800623
» Skicka mail

Calle Belin är delägare i Megasound och multi tekniker hos oss. Calle har flera års erfarenhet av ljud och bild teknik inom underållningsbranchen.


janne-börjesson-rund

JANNE BÖRJESSON

Events and Artists Manager
+46 705 88 11 00
» Skicka mail

Janne har sen i mitten av 90-talet jobbat som Event Manager och producerat konferens, fest och bokat artister. Och år 2007 startade Janne och Roger Showgruppen.se, som är ett stall med såväl showgrupper som professionell underhållning. Våra Showgrupper och artister reser över hela Sverige likväl som över Europa och underhåller på alla typer av evenemang. Allt från stora företagsfester till mindre privata tillställningar. Vi bokar även Sveriges mer kända artister när vi vill toppa våra arrangemang.


cattis-olsen-rund

CATTIS OLSÉN

Event Coach and Director
+46 763 573302
» Skicka mail

Ett event eller en konferens är en komplex uppgift att genomföra. Vår erfarenhet säger oss att det är viktigt att tillställningen talar till besökarnas känslor och att de får en stark upplevelse av här och nu. Det är den reaktionen hos besökarna eller gästerna som avgör om eventet är lyckat eller inte.

Cattis Olsén, som b.la är eventregissör utvecklar, förstärker och kvalitetssäkrar resultatet av våra event. Hon har lång erfarenhet av att leda komplicerade och komplexa processer, och med sin bakgrund som teaterregissör sätter hon även en konstnärlig prägel på resultatet. Hon har också som coach expertkompetens på att ställa smarta och utvecklande frågor som ramar in och fångar upp behoven hos våra kunder.


LÅT OSS HJÄLPA ER!

Vi levererar färdigpaketerade shower med ljud & ljus & mobila scener över hela Sverige, Norden och Europa. Skicka ett mail eller ring oss direkt så hjälper vi Er med era önskemål. 

Välkommen med din förfrågan!

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

Vår andra hemsida:  » Stageevent.se 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket