Ivan & Karolina

KONTAKTA:

Ivan & Karolina
Stockholm

»Hemsida

070-447 46 09
070-600 05 93


  • INFORMATION

SÅNG & MUSIK PÅ FEST, BRÖLLOP, MINGEL & HÖGTIDER

Ivan & Karolina är en duo bestående av två röster, gitarr och piano. Med ett akustiskt sound framför vi blandad coverrepertoar i nya arr både finstämt och svängigt. Vi spelar på fest, vigsel, mingel, dop och events av alla slag, som centrum av festen eller som bakgrund till minglet eller för att förstärka känslosamma stunder.

DUO MED STOR ERFARENHET
Fördelen att vi bara är två artister är att vi kommer nära publiken och det känns mer intimt och nära. Med den stora erfarenheten vi har i bagaget av alla typer av evenemang och omfång på genrebredd så kan vi erbjuda något för alla, stor som liten tillställning, privat eller företag spelar ingen roll vi har något för alla smaker. Vi har en bred repertoar med allt från pop och rock till visor, jazz och lounge som vi skräddarsyr till erat event.

FÖRETAGSEVENT, BRÖLLOP & PRIVATA FESTER...
Ivan & Karolina har varit verksamma som duo i ca 3 år och har under den tiden varit flitigt anlitade till olika företagsevents, vigslar / bröllop och privatfester. Musiken framförs på svenska och engelska i original eller egna tappningar. Vi spelar både helt akustiskt eller till bakgrunder med förinspelade trummor och bas för lite mera drag och dans.

Bland våran standardrepertoar så spelar vi låtar av bland annat Simon & Garfunkel, Sarah Dawn Finer, Etta James, Ted Gärdestad, Europe, Eva Cassidy, Sonja Aldén, Coldplay, Ed Sheeran, Chaka Khan, Bon Jovi, Katy Perry, Laleh, Sting, Whitney Houston, Adele, Bryan Adams, Helene Sjöholm, Michael Jackson, Pointer Sisters, Niklas Strömstedt med flera.

EGEN LJUDANLÄGGNING
Vi har egen ljudanläggning för upp till ca 250 personer.

Vi är baserade i Stockholm men tar även spelningar på annan ort.
Innehar F-skattsedel. 

Varmt välkomna att kontakta oss!
/ Ivan & Karolina

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj oss på Facebook

1-ny-instagramFölj oss på Instagram

1-ny-youtubeSe oss på Youtube

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket