torsdag 17 augusti | 07:47 2023

Nu drar vi igång hösten 2023!

1VeckansVykort-head-v33aug23

Här kommer höstens första Veckans Vykort från oss som driver eventmarket.se.

Efter några veckors semester, så är både vi och våra laptop'ar tillbaka på vårt kära Eventmarket-kontor. Sommaren har bjudit oss på gassande solsken, lek och bus med barnbarn och hålligång på somriga musikevenemang. Jag säger bara Thomas Stenström och Miss Li!!! Alltså HUUUUR bra!

Johnny har målat ett gäng stolar rosa och jag bakade för glatta livet, då vi för en dag öppnade upp ett Trädgårdscafé vid vårt sommarparadis. Wow! Drygt 250 fikasugna gäster besökte oss. Och därtill så har vi kurat in oss i stugan under stunder av regn.

Nu lyser batterierna grönt igen och vi känner vi oss sååå taggade inför årets akt 2, tillsammans med er alla.

Så... Nu drar vi igång den här hösten!
Låt oss och hela vår sökportal med närmare 1000 event- & mötesleverantörer stå till er tjänst. Oavsett om ni önskar boka artister, hyra in partytält, hitta festlokaler, konferenslokaler eller föreläsare till höstens festligheter & möten.

Så här har vi lagt upp hösten...

  • Sökportalen Eventmarket.se, med Sveriges främsta event- & mötesleverantörer, är som alltid tillgänglig 24 --- 7. Kontakta vem du vill ELLER skicka en » Öppen Förfrågan, så kommer svar med förslag direkt till dej.

  • Vi kommer som vanligt komminucera med dig via mail.
    Varannan vecka får du Veckans Vykort, med bra tips och lite nyheter. Och varannan vecka dimper ett Temamail ner, där vi ena gången riktar strålkastarna mot tex. Artister & Underhållning och den andra mot spännande lokaler och anläggningar, föreläsare eller bra tips på uthyrningsföretag som har ALLT till festen...

  • Om bara några veckor kommer vi presentera 'JUL på Eventmarket'. En sida full av julshower, julbord och annat passande i advent- & juletider.
  • Som alltid är det gratis att använda söktjänsten Eventmarket.se.
    Och som alltid är det förknippat med en smärre kostnad att finnas med i branschregistret.
    » Läs mer om medlemskap

Trots höga räntor, krig och viss försiktighet, så vet vi att mänskliga möten är sååå viktiga. Så lova oss att aldrig sluta med fester, möten och aktiviteter i alla dess former.

Kram Jennie & Johnny Sterner
(Ägare och den dagliga drivkraften bakom eventmarket.se)

 

Läs mer: Artiklar

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket