tisdag 28 november | 10:49 2017

Boka frukostmöte på Stockholm City Conference Centre

stoccc-frukostmöte

Stockholm City Conference Centre har lång erfarenhet i mötesbranschen - med tjänster och lokaler för allt från ett enkelt möte mellan en handfull kollegor, till konferenser och kongresser för hundratal.

Frukostmöte – för frukost äter vi ju alla

Frukost är ett av de lättaste och mest tillgängliga sätten att mötas på. När dagen väl är igång har vi alla våra egna mål att nå och uppgifter att lösa. Vid arbetsdagens slut har vi sällan kraft och energi till att vara kreativa på ett möte. På morgonen däremot har vi både kraft och tid att diskutera målsättningar till dagens viktigaste mål. Så bjud in dina kunder eller kollegor till ett frukostmöte eller seminarium.

STOCCC har också sedan länge kunnat erbjuda god mat och kaffe från sin restaurang och samt servicepersonal. Då deras besökare gärna kommer tillbaka har de ofta valt att komplettera sina morgonmöten med frukost - för att få lite extra energi i samtalen. Det finns allt från en god kaffeservice till en proppad frukostbuffé finns att tillgå när du bokar möte i deras lokaler.

RING STOCC: +46 (0)8 506 166 00

» BOKA FRUKOSTMÖTE

stoccc-2

Skräddarsy ditt frukostmöte så att energin räcker hela dagen

Precis som att du kan välja lokal efter omfattningen av ert möte, kan även behovet av kost variera. STOCCC kan alltid tillstå med en enkel kaffebuffé för de som redan ätit eller av andra anledningar inte behöver frukost. Vi har även en fast frukost som går att välja tillsammans med kaffet. Vill du bjuda dina gäster på något extra eller om ni på något annat sätt är i behov av mat utöver det vanliga till er frukost kan ni tillsammans med STOCCC ta fram en skräddarsydd frukost.

Vad än era behov är kan ni ringa och tala direkt med STOCCC för att få den bästa lokalen, maten och servicen för just ert behov. Ring, maila eller boka direkt på siten!

MAILA: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Skärmavbild 2017-11-28 kl. 11.54.13

1-till-profilsidan

 

Läs mer: Nyheter

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015