Vår marknadsföring & Utveckling

rubrik-marknadsstrategi

Marknadsföring och ständig utveckling är A & O. Ta del av vår strategi för att skapa långsiktighet, få nöjda medlemmar och glada besökare!

MARKNADSFÖRING PÅ WEBBEN

Sen flera år tillbaka har vi storsatsat på sökoptimering, webbannonsering och en bra modern kodad plattform, vilket ger oss goda resultat. Dessa investeringar har varit viktiga satsningar för oss som sökportal, och inte minst för alla våra medlemmar.
Prio 1 är att synas topp-10 i den organiska träfflistan som bla. Google och de stora sökmotorerna presenterar. I dagsläget placerar vi oss topp-10, d.v.s på Googles förstasida med drygt 800 sökord/fraser och hela 250 sökord på 1-3 placering på förstasidan!
Vi annonserar även med sponsrade länkar på google.se (adwords) samt med Facebook-annonser. Därutöver är vi aktiva på både Facebook och sociala medier och ser till att finnas med i relevanta branschregister på nätet. 
» Läs mer om vår statistik


EVENTMARKETS MAILUTSKICK

Vi gör regelbundna utskick via mail till branschens 'köpare' och 'säljare'. Utskicken går ut till hela vårt register på ca 20.000 adresser och innehåller aktuell information från oss och inspiration från våra medlemmar. 
» Se våra mailutskick


MARKNADSFÖRING I DEN VERKLIGA VÄRLDEN

Även om vår absolut viktigaste marknadsföring äger rum på nätet, så kommer de mänskliga mötet på en klar andra plats! Under åren har vi genomfört många Eventmarket-Meetings där vi bjudit in våra medlemmar och dess kunder för att tillsammans mingla och skapa värdefulla affärskontakter. Vi ser även till att visa upp oss på de stora event- & mötesmässorna i Sverige, även om det under senare år blivit mer sällan. Vår erfarenhet är att beslutsfattarna och eventköparna är bra mycket mer köpstarka på webben idag än på mässor likt förr.
» Läs mer om våra kommande samt genomförda Meetings


PRINTADE ANNONSER

Sen flera år tillbaka har vi i stort sett upphört att annonsera med tryckta annonser i tidskrifter, till förmån för webbannonsering.


UTVECKLING

Även om vi idag har hela 20 års erfarenhet av webbteknik och internetbaserade tjänster, så måste vi ständigt utveckla oss för att alltid ligga i framkant. Tekniken går fort fram och sättet som vi människor använder oss av 'nätet' förändras över tid. Därför tittar vi mycket på just användarvänligheten, effektivitet och framförallt enkelheten här och nu.

Den 14 februari 2015 uppdaterade vi oss med en ny modern plattform. Vi lämnade då vår gamla plattform som varit vår trotjänare i nästan 14 år. Den uppdatertades givetvis regelbundet men till slut kom vi till ett läge där morgondagens teknik blev ett måste. Vår nya plattform är skräddarsydd av NyWeb AB. Den är kodad i senaste teknik som ger oss oanade möjligheter till nya funktioner och expansion. Även rent layoutmässigt så har vi uppdaterat sajten. Teknik och design har sammataget påverkat besöksstatistiken på ett mycket positivt sätt. Något vi är otroligt glada över!
» Läs mer om vår Eventmarkets historik

Här är några av våra samarbetspartners:
- NYWEB AB - har byggt och utvecklar fortfarande hela våra senaste plattform som lanserades februari 2015.
- Spinmedia AB - Producerar iPersonen / Mini-Jennie som välkomnar på sajten. (inte just nu dock)
- Och ett stort tack till GimGif AB som varit vår teknikpartner från 2001 tom 2014


 

Har du frågor, tips eller synpunkter, så är du välkommen att kontakta oss
0589-180 95 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket