EC Event City

KONTAKTA:

EC Event City
Nisse Bielfeld
Kvartsgatan 12
749 40
ENKÖPING
  • Uppsala Län

»Hemsida

0171-46 79 03


  • INFORMATION

VÄLKOMMEN TILL EC EVENT CITY | FRÅN AX TILL MÄTT

EC Event hjälper företag, organisationer och köpcentrum att förmedla budskap via events. Hos oss kan du boka all typ av underhållning  och aktiviteter. Vi tar ansvar för hela processen, från planering och genomförande till uppföljning.

För att skapa oförglömliga upplevelser och events har EC mångåriga samarbeten med många av Sveriges främsta artister, och kan därmed erbjuda underhållning och aktiviteter i världsklass. EC eventcity utgår alltid från rådande förutsättningar för att hitta de bästa alternativen för er. Vi genomför våra events i publika miljöer som köpcentrum, konferenshotell eller andra samlingsplatser. Vi skapar miljöer och upplevelser som främjar kundtillströmning, shopping och kommunikation.

INGEN FÖRFRÅGAN ÄR FÖR STOR ELLER FÖR LITEN

Vi vill att våra kunder ska känna att de alltid kan ringa oss, oavsett storleken på förfrågan. Allt från mindre förmedlingsuppdrag, till projektledning av de största eventen med flera tusen gäster.

TOTALLEVERANTÖR ELLER UTVALDA DELAR

Event City är en totalleverantör inom event: Planering, marknadsföring, genomförande och uppföljning.
Vi erbjuder våra kunder en komplett lösning som innefattar alla delar av ett event som tex. transporter, boende, teknik, artister och samordning. Samtidigt är vi ett rent bokningsbolag där kunder kan boka utvalda delar av ett event till t.e.x endast underhållningen eller tekniken.

EC Event City arbetar regelbundet med jubileer, galor, invigningar mm. Men, styrkan i våra samarbeten är helheten. Vi hjälper våra kunder med allt från strategisk planering till förverkligande och genomförande. Vi följer alltid upp så att önskat resultat uppnås. Vi jobbar alltså inte bara från "ax till limpa" utan från "ax till mätt". Då alla förfrågningar och uppdrag är lika viktiga för oss, hjälper vi även till med alla småsaker och mindre bokningar som våra kunder behöver hjälp med... ett piano, tillfälligt stripade bilar, give aways med tryck, en lyckad "after work", bordsbokningar, biljetter, och allt med kort varsel om det behövs.


 

musikfrågan

EC Selections

EC har ett unikt utbud av shower och aktiviteter. Nedan ser ni några exempel på underhållning och aktiviteter som ni bokar hos oss. Vii skräddarsyr alltid events efter era förutsättningar och önskemål.

  • Musikfrågan / Musikquiz / Musikfrågesport
  • Game Shows
  • Exclusive DJ's
  • Middagsshow / Underhållnig

EC ad

EC är en unik marknadsföringspartner. Vi är en totalleverantör med mångårig erfarenhet av att kombinera långsiktiga marknadsstrategier med kreativ layout/ design och teknisk expertis. Vi tillför nya perspektiv genom hela marknadsföringsprocessen... Med samma energi som vi skapat oförglömliga upplevelser, skapar vi nu en helhet mellan marknadsföring och events.

VARMT VÄLKOMNA ATT KONTAKTA OSS!
/ Nisse Bielfeld, VD

Skickaförfrågan1-160

1-facebookFölj oss på Facebook

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket