Blick | Event, Deltagarhantering, Bokning

KONTAKTA:

Blick
Sara Hultman
Älvsjö Gårdsväg 6
125 30
Älvsjö

»Hemsida

  • INFORMATION

Blick | EVENT, DELTAGARHANTERING, BOKNING

Vi på Blick jobbar nära våra kunder med alla delar som hör till ett möte. Vi erbjuder er allt inom Events – Deltagarhantering – Bokning. Som kund väljer man själv om Blick ska ta hand om valda delar eller helheten.

EVENT, MÖTEN OCH MÅL

Möten ska leda till förändring och vårt mål är att uppnå förändringen tillsammans med våra kunder. Vi sätter ihop varje projektgrupp efter kundens önskemål och uppdragets specifika behov. Blick har jobbat med möten och event i 27 år och har erfarna projektledare som vet hur man kan få ut det bästa av varje projekt. Ni väljer själva om ni vill att vi på Blick ska ta hand om helheten eller kanske bara vissa delar inför ert event  eller möte.

Events – Deltagarhantering – Bokning

TIPS!
Tänk på att alla bra möten har syfte och mål. Självklart kommuniceras de innan mötet, under och följs upp efter mötet. – Sofia Hjelte produktionsledare, Blick

DELTAGARHANTERING

Det smidigaste sättet att få kontoprll över ditt evenemang. Vi erbjuder er deltagarhantering, anmälningshantering, fakturahantering och anmälningssystem...

BOKNING

Vår långa erfarenhet har gjort oss till specialister på Sveriges olika mötesplatser. Låt oss hjälpa er att boka rätt plats för just ert möte.

Varmt välkomna att kontakta oss!

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket