Wall & Vivien | Herrgårdsmord & interaktiva teaterkoncept

KONTAKTA:

Wall & Vivien
David Wall
Odengatan 100
113 22
Stockholm

Hemsida
08-31 75 31


  • INFORMATION
  • ...

HERRGÅRDSMORD & interaktiva teaterkoncept | WALL & VIVIEN

HERRGÅRDSMORD

Upplev en komisk och spännande mordgåta där skådespelarna finns mitt ibland er! Här kan du själv påverka hur nya intriger uppstår, pakter bildas, teorier tar form... Stig in i en historia där du är en del av handlingen! Herrgårdsmord bjuder på en afton med musik, mysterier, spänning, komedi – och garanterat nya samtalsämnen!

  • Föreställningen spelas på den plats ni önskar – på svenska eller engelska. 
  • Herrgårdsmord har spelat cirka 3 000 föreställningar under 22 år, och vi har agerat i 6 olika länder.

TEATER WALL & VIVIEN erbjuder middagsunderhållning, konferensunderhållning, mingelgäster, galna servitörer, föreläsningar, workshops, heldagsutbildningar och edutainment – utbildning och underhållning i ett! Läs mer på www.wallvivien.se.

UNDERCOVER-GÄST & UNDERCOVER-SERVITÖRER
[Stämningshöjare - Överraskande - Ice-breaker]

Allt verkar väldigt normalt till en början... se dina vänner eller kollegor ovetande blandas in i den "hemlige gästens" värld.

Till en början anar du bara att något är lite märkligt. Det kan vara servitörerna, den nyanställda på after worken, eller den avlägsne släktingen på 50-årsfesten. Efter hand vävs ett nät av komedi och intriger bland gästerna i ditt sällskap.

Underhållningen fortsätter i komisk interaktion med er, och utmynnar i en sketch, stand-up eller musik-quiz, skräddarsytt för ditt evenemang.

INTERAKTIV TEATER

Ta tillfället i akt att lära känna nya sidor av dina kollegor... och se dig själv med nya ögon! Allt sker i samspel med er. Våra skådespelare är specialister på interaktion och är vana att locka fram de roligaste och mest fantasifulla sidorna hos er som är publik. En interaktiv teaterupplevelse stimulerar kreativiteten, fungerar sammanhållande i arbetsgruppen och skapar gemensamma minnen. Innehållet i våra olika koncept går att anpassa efter temat på konferensen. Ett effektivt sätt att nå fram med ett budskap i avspänd och underhållande form.

Varmt välkomna att kontakta oss så berättar vi mer!

Mer info...

TEATER WALL & VIVIEN erbjuder middagsunderhållning, konferensunderhållning, mingelgäster, galna servitörer, mordgåtor och Herrgårdsmord, föreläsningar, workshops, heldagsutbildningar och edutainment – utbildning och underhållning i ett! Vårt interaktiva koncept "Herrgårdsmord" har spelat cirka 2000 föreställningar under 17 år, och vi har agerat i 6 länder.

Premiären av Herrgårdsmord gick av stapeln på Krägga Herrgård i december 1996. Men dessförinnan hade vi prövat konceptet med interaktiva mordgåtor och mordmysterium i Mariefred redan 1994, som spelades på Gripsholms Värdshus.

HERRGÅRDSMORD

Välkommen till Herrgårdsmord, stig in i en historia där du är en del av handlingen! Upplev en komisk och spännande mordgåta där skådespelarna finns mitt ibland er! Här kan du själv påverka hur nya intriger uppstår, pakter bildas, teorier tar form... Herrgårdsmord bjuder på en afton med musik, mordmysterium, spänning, komedi – och garanterat nya samtalsämnen!

Exempel på fyra interaktiva mordgåtor på repertoaren:

  • Doktorn & Döden
  • Blått blod
  • Överraskningsfesten
  • Korten på bordet

UNDERCOVER-SERVITÖRER
[Stämningshöjare - Överraskande - Ice-breaker]

Tissel och tassel hörs melölan borden i matsalen. Servitörerna fraterniserar ivrigt med middagsgästernaangelägna om att vara till lags... kanske lite väl angelägna. Allt verkar väldigt normalt till en början... efter hand vävs ett nät av komedi och intriger bland borden. Vår servitörsunderhållning passar för team building och kick-off mm, men också för sällskap som vill ha en extra krydda till middagen eller festen...

VI HJÄLPER ER MED ER FÖRETAGSREVY

Behöver ni en regissör, producent och/eller manusförfattare till företagsrevyn eller det årliga spexet? Vi hjälper er med alla delar av produktionen och får era anställda eller föreningsmedlemmar att få stjärnstatus!

INTERAKTIV TEATER

Ta tillfället i akt att lära känna nya sidor av dina kolleger... och se dig själv med nya ögon! Allt sker i samspel med er. Våra skådespelare är specialister på interaktion, vana att locka fram de roligaste och mest fantasifulla sidorna hos publiken. En interaktiv teaterupplevelse stimulerar kreativiteten, fungerar sammanhållande i arbetsgruppen och skapar gemensamma minnen. Innehållet i våra koncept går att anpassa efter temat på konferensen, ett effektivt sätt att nå fram med ett budskap i avspänd och underhållande form.

DET PERSONLIGA MÖTET

Som publik interagerar man i rollen som sig själv, var och en på sina villkor. Genom samspeloch skratt och i mötet med skådespelarna lär du dig mer om dina kolleger – hur de kommunicerar, hur ni kan utveckla ert samarbete och komplettera varandra.

Interaktionen gör att varje föreställning och varje möte är unikt. Tillsammans skapar vi en upplevelse som ger nya perspektiv! Vi spelar där ni befinner er. Med våra interaktiva teaterkoncept hjälper vi er med team building, vi fungerar som ice breaker i grupper som inte känner varandra väl och vi ser till att kvällen blir underhållande och sofistikerad. Våra föreställningar är mobila och fungerar i de flesta miljöer. Kontakta oss gärna för förslag på stämningsfulla miljöer för er konferens eller middagsunderhållning.

Teater Wall & Vivien har under 20 år utvecklat sitt eget koncept för interaktiv teater. Våra föreställningar och events är speciellt anpassade för både konferensgrupper och privata sällskap, och erbjuder underhållning med igenkänningshumor och spontana insikter.

Vi spelar på svenska eller engelska.Spelar över hela Norden, och i andra länder på beställning.Arbetat med interaktiv teater sedan 1996.

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015