Dans med Tobias Wallin & Helena Fransson

KONTAKTA:

Tobias Wallin & Helena Fransson
Stockholm

»Hemsida

08-86 01 03


  • INFORMATION

TOBIAS WALLIN & HELENA FRANSSON | 
undervisning - shower - utbildningar - resor - event

I en värld där dans gör skillnad. Alla kan lära sig dansa. Får vi lov?

10-dansklasser - Dansa som på TV

Lär dig de klassiska "Let's Dance-danserna"
Upplev dansens glädje, välkommen till en av alla Kulturamas danskurser i Stockholm.
10-dans har blivit väldigt populärt bland annat genom TV-programmet Let´s Dance. Kulturama erbjuder möjligheten att dansa för TV-profilerna Helena och Tobias.

Inga förkunskaper krävs.

Tobias Wallin

Tobias Wallin är professionell dansare och pedagog. Han är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans – både som amatör och professionell. Tobias har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance (finalist med Laila Bagge och med Claudia Galli). Han har examen genom United Kingdom Alliance och Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund.

Helena Fransson

Helena Fransson är professionell dansare och arbetar med dans på heltid (undervisning, shower, event). Svensk mästare i standarddans både som amatör och professionell och landslagsrepresentant 1997-2004. Har examen inom både latin och standard både genom United Kingdom Alliance, Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) och Svenska Danssportförbundet (DSF). Har under nio säsonger arbetat med TV4:s program Let´s Dance. Fem som dansare och fyra som kostymör för programmet.

Shower & Events

När det kommer till shower och event lägger vi ner mycket energi på är att skräddarsy dem till de företag och organisationer som beställer dem. Då får vår kreativitet och förmåga att lyfta dansupplevelser till helt nya nivå verkligen ställas på sin spets. Dessutom får vi göra det vi som artister älskar att göra: stå på scen och förmedla vår kärlek till dansen till en publik.

V/S [versus]

En magisk fusion mellan balett och ballroom. En föreställning där professionella dansare med bakgrund från Kungliga Baletten och Let's Dance delar dansgolvet. Ett oväntat möte mellan de olika danstraditionerna.


Inne på vår hemsida kan du läsa mer om våra shower, kurser samt resor.

Kontakta oss så får vi ge förslag hur man skapar magi...
Dans ligger i tiden, ta tillfället i akt!

/TOBIAS & HELENA

skickaförfrågan-knapp-profil

1-ny-facebookFölj Tobias Wallin på Facebook

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket