fredag 27 oktober | 10:14 2017

Hyr Brända-Mandlar-maskin från Bergamunken

bergamunken-brändamandlar

Bergamunken hyr ut olika maskiner för festivaler, events och marknader. Bl.a Brända Mandlar maskiner, Popcornmaskiner, sockervaddsmaskiner och slushmaskiner...

Brända mandlar är ett fantastiskt gott och klassiskt godis som hör hösten, julen och vårens marknader till. Brända mandlar passar året runt, men har sin högsäsong under höst och jul. Du kan hyra brända mandlar maskin av oss på Bergamunken.

Vi kommer till er med både personal och alla tillbehör som behövs, och tillverkar våra mandlar i vår vagn på plats, i kopparkittel och med gasol, precis så som dom ska tillverkas. Klassiskt, enkelt och otroligt uppskattat. Vi har även möjlighet att tillverka med el om man ska stå inomhus, då vår mandelkokare/mandelvagn går på gasol.

Du kanske undrar hur man gör brända mandlar? 
Jo, mandlarna ska helst rostas med skalet på, varpå de steks hela under ständig omrörning tillsammans med strösocker eller florsocker, för att bli kanderade och sockret sedan karamelliseras. Däreftern skall de svalna på en plåt eller bricka. Visst låter det gott!

Vissa tillverkare av brända mandlar brukar även smaksätta mandlarna med kanel eller kardemumma, för att få en mer julinspirerande smak. Brända mandlar är med andra ord ett riktigt hantverk, som sprider otroligt god doft, och trivsel omkring sig. 

Vi kommer till er!
Bergamunken kan komma till din marknad eller ditt evenemang och göra brända mandlar på plats. Skynda att boka oss! Förgyll din marknad med Bergamunkens goda och delikata brända mandlar, eller kanske på ditt företagsevent, butiksevent eller andra evenemang där du vill sprida doft och trivsel med vår trevliga personal. Detta kommer att bli en riktig succé, det vill vi lova.

Förgyll ditt evenemang med våra goda brända mandlar.

Vill ni hyra brända mandlar maskin? - Maila oss

Kontakta oss för mer information.

Välkommen in på vår Profilsida här på Eventmarket, för att se vad vi mer erbjuder.
Eller direkt in på vår egen hemsida

Hyra Brända Mandlar maskin

Vill du veta hur man gör egna Brända Mandlar!

Recept - direkt från Bergamunken:

Ingredienser:
200 g sötmandel
1½ dl strösocker
2 tsk vanilinsocker
½ dl vatten

Gör så här:
Rosta mandlarna i en torr varm stekpanna. Koka sedan upp socker och vatten i en separat kastrull. Tillsätt sedan mandlarna och koka tills det börjar knäppa i mandlarna och det sockrar runtom själva mandeln. Rör om hela tiden, gärna med en träslev. Ta av kastrullen från värmen på plattan, och häll upp mandlarna på ett bakplåtspapper. Separera dem försiktigt med två skedar. Låt svalna. Ät och njut gärna mandlarna direkt, dom är godast varma!
Mums!

Lycka till :)

 

Läs mer: Nyheter

emlogo-foot-since1998

Eventmarket Svenska AB | fb-rund | Ö. Hamngatan 12 | 732 30 Arboga | 0589-180 95 | info@eventmarket.se | eventmarket.se | org.nr: 556550-4015