Stödprojekt

Sen många år tillbaka stödjer Eventmarket olika välgörenhetsprojekt och hjälporganisationer. Bl.a. Plans utbildningsinsatser i Ghana, Hoppets Stjärna, Cancerfonden och UNHCR...

rubrik-stödprojekt

Under många år har vi skänkt pengar som bland annat gått till att bygga skolor och förskolor med tillhörande vatten- och sanitetssystem, skolmaterial, lärarbostäder, bibliotek samt aktiviteter för att stärka barns rättigheter i flera byar i Ghana i Afrika. 

Vi har även vid flera tillfällen skänkt pengar till hjälporganisationen 'Hoppets Stjärna' där våra pengar gått till att köpa bl.a getter & höns till fattiga familjer på Haiti. Samt bidragit till att flera barn på Haiti fick gå på julfest med allt vad det innebär :)

Sen några år tillbaka är månadsgivare till Cancerfonden vilket känns bra.

Andra organisationer som vi skänkt pengar till är:
Unicef
UNHCR
Röda Korset
Rädda barnen
Läkare utan gränser
Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj

Som medlem på eventmarket.se är du alltså med och bidrar till denna viktiga utveckling i världen. Känner ni för att utöka ert bidrag så uppmanar vi er att tex. bli fadder för ett barn/ungdom någonstans i världen eller bli Världsförälder... Se länkar längre ner på sidan.

Rosa Bandet
Under flera år har vi belyst kampen mot cancer genom att skänka pengar till Rosabandet-kampanjen mot bröstcancer.
Läs mer

Cancerfonden & UNHCR
11 november 2015 skänkte vi tillsammans med 14 eventmarket-medlemmar 7000:- till Cancerfonden & UNHCR
Läs mer

För några år sedan blev julklappen hemma i vår familj just ett fadderbarn. På så vis lärt vi våra egna ungdomar lära sig att med en liten slant av månadspengen, kunna hjälpa någon i världen. Barn som inte har det lika bra som vi i Sverige.
Året efter blev julklappen till grabbarna en get och höna som via hjälporganisationen 'Hoppets Stjärna' överlämnades till fattiga familjer på Haiti...

För mer information om Plan Internationals hjälparbete i världen:
www.plansverige.org

För mer information om Hoppets Stjärna:
www.hoppetsstjarna.se

Bli världsförälder:
www.unicef.se

Cancerfondens Rosa Bandet-Kampanj
www.cancerfonden.se

 

/Jennie & Johnny Sterner, Eventmarket

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket