Eventmarket i 'den verkliga världen'

 rubrik-massor-meetings

Först och främst agerar Eventmarket på nätet. Men vi värdesätter även det mänskliga mötet. Det har blivit en hel del mässor och även egna Eventmarket-Meetings under åren och det har verkligen varit fantastiska möten med såväl våra egna medlemmar som deras slutkunder. 

Under senaste åren har dock vi valt att ligga lågt med vår medverkan på mässor i den verkliga världen. Det beror främst på att vår satsning på webb- & onlinemarknadsföring / SEO ger oss mycket goda resultat och ökad trafik, vilket i sin tur gynnar våra medlemmar. Men vem vet... En vacker dag kanske vi arrangerar ett Eventmarket-Meeting där vi och våra medlemmar och dess kunder får chans att träffas i den verkliga världen!

Bildarkiv

I vårt bildarkiv finns många fina bilder från ett stort antal Mässor och Meetings som vi både medverkat på och själva arrangerat.
» Till bildarkivet 

Här kan du se våra genomförda Meetings och Mässor genom åren.

2016

» Mat & Möten 3 februari 2016
Den 3 februari ställde Eventmarket ut på mässan Mat & Möten i Bryggarsalen, Stockholm. Vi var själva mycket nöjda över den trevliga atmosfären och alla glada mässbesökare. Tack även till mässarrangören Action Fairs samt Bryggarsalen som tillsammans med oss alla satte guldkant på en helt vanlig onsdag i mötets tecken!

2015

» Eventmarkets VIP-event 15 oktober 2015
Som VIP-gäst på Travel World hade man möjlighet att delta i Eventmarkets VIP-event. När Travel Worlds slog igen protarna, så samlades vi utanför GRAND HOTELS Vinterträdgårds entré där en Engelska röd Londonbuss stod och väntade på hela vårt sällskap. Tillsammans med ett skönt gäng glada slutkunder besökte vi Icebar och sedan Casino Cormopol där  vi under två timmar i eventbranschens värld VIP'ade våra gäster...

» Travel World oktober 2015
Torsdagen den 15 oktober ställde vi ut på Travel World på Grand Hotel i Stockholm. Vi hade en egen Eventmarket-monter där vi träffade ack så viktiga viktiga event- & konferensköpare...

2014

» Mälardalens Events & Möten januari 2014
Onsdag 29 och torsdag 30 januari 2014 ställde vi ut på den nya mötesmässan 'Mälardalens Event & Möten' på Bombarier Arena i Västerås. Snyggt förpackad mässa, bra service, trevliga utställare men tyvärr något för få besökare... För vår del resulterade vårt deltagande i flera nya medlemmar, vilket så klart är positivt :)...

2013

» Travel World oktober 2013
Vi fanns på plats för att visa upp os i den verkliga världen.... men var fanns besökarna?...

» Eventmarket-Meeting 26 mars 2013
Tisdagen den 26 mars 2013 genomförde vi Eventmarket-Meeting tillsammans med Stockholm City Conference Centre. Eventmarket-medlemmar och event- & mötesköpare bjöds in till en gemensam lunch på Norra Latin, som följdes av en trevlig eftermiddag med fokus på inspiration, mingel, show, föreläsning och inte minst möten köpare och säljare emellan... Eventmarket-Dagen 2013 blev en lyckad eftermiddag!

2012

» Travelworld 3 oktober 2012
Eventmarket ställde ut med monter och platsen var Stockholm Waterfront Congress Centre. Mässan lockade många slutkunder och rena uppdragsgivare, vilket vi uppskattade mycket. Vi fick därmed många nya besökare som bedyrade att dom skulle använda eventmarket.com när dom planerade sina konferenser och festligheter framledes :)

» Eventdagarna 16-17 oktober 2012
Eventmarket ställde ut på Eventdagarna 16-17 oktober 2012, Svenska Mässan i Göteborg. Mässan kändes som vanligt snyggt förpackad och vi mötte många branschkollegor och medlemmar. Slutkunderna lyste dock med sin frånvaro, vilket drog ner på slutbetyget...

2011

» Eventmarkets LÅNGBORD på Julgalan 2011
Den 10 december 2011 avrundade vi höstens bravader och passade samtidigt på att fira in julen tillsammans med våra medlemmar. Vi träffades kl. 17.30 på Sky View Café där vi minglade och drack bubbel. Straxt därpå väntade ett litet överraskningsinslag där vi alla fick hoppa in i glasbubblan som på en räls (skena) färdade oss upp på taket på utsidan av Globen....

» Eventdagarna 2011, Göteborg
Den 19 & 20 oktober ställde vi ut på Eventdagarna i Göteborg. En snygg förpackad eventmässa som bjöd på mångfald och lockade mest branschaktörer och kollegor men även några köpsugna slutkunder.

» Eventmarket Nöjeslunch 24 mars 2011 i Stockholm
Nöjeslunchen lockade drygt 70 personer som åt tillsammans, minglade och underhölls av bl.a TV-profilen Anders Lundin och tankeläsaren Micke Askernäs m.fl. Trevligt med ett möte i den verkliga världen!

2010

» KonferensExpo 14 september 2010, Stockholm
Vi ställde ut på KonferensExpo i Frihamnshallen som i år endast var en mässdag istället för två som det varit tidigare år. Ett bra initiativ med gott resultat, tyckte vi. Vår monter var helt i linje med vår nya layout och grafiska profil som bara några dagar tidigare lanserats på sajten. Vitt och snyggt!

2009

» Eventdagarna 9-10 september 2009, Göteborg
Vi hade en stor samlingsmonter även denna mässa där 17 branschföretag valde att ställa ut. Denna monter blev helt klart vår bästa genom tiderna. 48 m2 snygg, välkomnande, modern och 'hightech'.

2008

» KonferensExpo 3-4 september 2008, Stockholm
Eventmarkets samlingsmonter blev en oas för affärskontakter! I vår monter samlades branschens mångfald och vi bjöd på kaffe, juice, en stor portion inspiration samt späckade showcase från stora scenen!

» Eventdagarna 1-2 oktober 2008, Göteborg
I Eventmarket.com's monter samlades ett stort antal eventleverantörer/medutställare och än fler slutkunder och mässbesökare. Vi bjöd på scenhappenings, inspiration och mångfald. Kort och gott... vi öppnade upp sajten 'live' och skapade många riktigt bra affärskontakter. Hel-lyckat!

2007

» Eventmarket på Konfex i Göteborg 2007
Ännu en lyckad mässa! Vi fanns på plats med en samlingsmonter där besökarna mötte oss och 6 meduställande företag. Båda dagarna kl. 15.00 bjöd vi på Afternoon Tea och ett 30 minuter långt och inspirerande Showcase. Över 150 mässbesökare/dag samlades då i och runt vår monter där det hela utspelade sig.

» Eventmarket på KonferensExpo 26-27 september 2007 i Stockholm
Eventmarket.com visade upp sig 'live' på KonferensExpo i Stockholm den 26-27 september 2007. 12 företag som respresenterade branschens alla hörn fanns med oss i vår oranga monter och på scenen presenterade vi happenings varje heltimma.

» Eventmarket på Travel World 18 oktober 2007
Den 18 oktober mötte event- & mötesindustrins köpare och säljare varandra i en exklusiv workshop på Grand Hotell i Stockholm. Eventmarket och flera av sajtens medlemmar fanns på plats och vi bjöd på branschens mångfald och inspirerande showcase.

» Eventmarket.com på Nöjesvågen 21-23 oktober 2007
Eventmarket var en av alla utställare.

2006

» Eventmarket Meeting Malmö 2006
Den 26 april-06 arrangerade vi ett eget Meeting på Slagthuset i Malmö. Under fem timmar bjöd vi på showcase, mingel, mässa, lunch och en stor portion inspiration.

» Eventmarket Afternoon Tea, Stockholm 2006
Eventmarket fanns med på Konfexmässan i Stockhom-06 med en stor orange samlingsmonter. I montern fanns vi och hela 19 meduställande företag på plats. Vi arrangerade även 'Eventmarket Afternoon Tea med Showcase' där vi bjöd på te, scones och en späckad artistkavalkad.

Julbord på HardRock Cafe i Stockholm, december 2006
Tillsammans med 20 medlemmar åt vi en härlig amerikansk julbuffé och snackade branschminnen.

2005

Konfex i Stockholm, jan 2005
Mindre samlingsmonter på Sollentuna Expocenter, Stockholm.

» 200 kvm Eventmarket på SHIE 2005
På SHIEmässan i Stockholm jan-05 fanns eventmarket på plats med en över 200 kvadratmeter stor orange samlingsmonter. Närmare 30 företag fanns med oss i montern och varje heltimma bjöd vi på scenhappenings med artister.

» Eventmarket Workshop 2005
I maj-05 gjorde vi det igen, fast med lite ny inriktning. Då genomförde vi Eventmarket Workshop på Summit Grevture i Stockholm. Under 6 timmar bjöds det på mingel, mässa, mat & dryck, showcase med bl.a Kattis Ahlström och Wille Crafoord, 7 olika workshops, härlig bossanova musik samt en höjdarföreläsaning av Lottie Knutson från Fritidsresor.

Samlingsmonter & scenhappenings på KonferensExpo, 7-8 september 2005
Factory Nacka Strand, Stockholm.

KonferensExpo i Malmö, 6 oktober 2005
Stadionmässan/Europaporten Kongresscenter, Malmö.

2004

Eventmarket-Network Onboard 2004
Eventmarket tillsammans med Silja Line och Wickis Event inbjöd till en helt ny form av mässa för mötes- och eventbranschens köpare och säljare. Mellan kl. 11.00 och 16.00 den 18 november bjöds det på många tips och ideér inför kommande fester, möten, mässor och aktiviteter. Det blev ett smörgåsbord av seminarie, mingel, lunch, uppträdanden, mässa och många affärskontakter.

1998 - 2003

I samband med vår lansering av sökportalen Eventmarket.se ställde vi ut på Eventmässan i Göteborg 21-22 januari 1998. Under dessa två dagar fick vi in våra allra första medlemmar. Sajten växte snabbt och redan efter några månader hade vi några hundra branschaktörer som berikade utbudet. Därefter följde ett flertal mässor där vi medverkade. En av dessa var SHIE-mässan som var branschens största mässa inom event, konferens, resor och upplevelser... Många mässor blev det och än fler medlemmar och användare hittade till Eventmarket.se.

 

ny-logo-utan-since

Eventmarket Svenska AB | Org-nr: 556550-4015 | » Om Eventmarket